Коя е новата приятелка на Брад Пит – Никол Потуралски?

Изглежда, че Брад Пит вече не е свободен мъж, и не, новата му половинка не е Дженифър Анистън.

Коя е новата приятелка на Брад Пит – Никол Потуралски?

През август стана ясно, че холивудският актьор излиза с красавицата Никол Потуралски. Двамата бяха засечени да пристигат заедно на летището във Франция, а оттам отпътуват за имението Шато Миравал, собственост на Пит в южната част на Франция.

Въпреки че не е ясно от колко време Пит и 27-годишният германски модел се срещат, отношенията им може би датират още от ноември 2019 г., тъй наскоро изплуваха кадри на двойката от тогава.

Новините около Никол са доста загадъчни, но ето всичко, което знаем за нея.

Използва псевдоним – Родена Никол Потуралски, моделът се подвизава в средите с псевдонима Нико Мари. Това име е използвано от три модни компании, представляващи красавицата – в Германия, Ню Йорк и Лос Анджелис.

Тя е от Бергкамен, Германия – Въпреки че Никол разделя времето си между Берлин и Лос Анджелис, тя е от Бергкамен, градче в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия. Никол се мести заедно с майка си в Берлин, когато е на 19-години, за да преследва кариера в модата.

Езиците и се отдават. Моделът говори пет езика, включително английски, немски, полски. Никол е родена във Варшава, Полша. Тя прекарва доста време във Франция и Италия, където успява да усъвършенства и тези два езика.

Първите й стъпки в модата са резултат на късмет. Никол е на 13 години, когато е забелязана от моден представител, докато е в парижкия Дисниленд.

Има 7-годишен син. Никол е била омъжена за собственика на популярен ресторант в Берлин Роланд Мари. Двамата имат 7-годишен син – Емил. Майка му много рядко споделя негови снимки в профилите си в социалните мрежи.

Има дискретна татуировка. В задната част на врата си Никол има мъничка татуировка – MOON (луна). Дамата все още не е споделила значението на татуса си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay