Криси Тейгън призна, че синът ѝ Джак е починал при животоспасяващ аборт, а не при спонтанен

Криси Тейгън призна, че синът ѝ Джак е починал при животоспасяващ аборт, а не при спонтанен

Криси Тейгън разкри в четвъртък, че покойният ѝ син Джак е починал при "животоспасяващ аборт", а не от спонтанен аборт.

Тейгън и съпругът ѝ Джон Леджънд, обявиха в края на септември 2020 г., че са загубили момченцето си при спонтанен аборт, заедно със серия от сърцераздирателни черно-бели снимки, направени от болничната им стая.

"Преди две години, когато бях бременна с Джак, Джон и третото си дете, трябваше да взема много трудно и сърцераздирателно решение. По средата на бременността стана ясно, че Джак няма да оцелее и че аз също няма да оцелея без медицинска намеса.", призна Тейгън.

Две години по-късно Тейгън избра да нарече нещата с истинските им думи, тъй като благодарение на този аборт тя е спасила живота си. Моделът споделя още, че си е дала сметка за реалната ситуация едва преди няколко месеца.

Тейгън пизна ще, че "не е разбирала нещата по този начин", докато Върховният съд не отмени делото Роу срещу Уейд. Тя изрази съчувствие към хората, на които се е наложило да направят толкова тежки избори. Всъщност нейният съпруг Джон Леджънд ѝ напомни, че и тя била една от тях.

"Замълчах, чувствайки се странно, че не съм го осмислила по този начин", споделя Тейгън. "Казах на света, че сме имали спонтанен аборт, светът се съгласи, че сме имали спонтанен аборт, всички заглавия казваха, че е спонтанен аборт.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay