Линдзи Лоън, Аманда Сейфрид и Лейси Чабърт повториха ролите си от филма "Гадни момичета" (ВИДЕО)

Линдзи Лоън, Лейси Чабърт и Аманда Сейфрид повториха ролите си от филма "Гадни момичета" от 2004 г. в рекламата на Черния петък на Walmart. Забавното е, че и трите вече са пълнолетни в рекламата, докато във филма играеха ролите на гимназистки.

"Беше толкова хубаво да сме отново заедно след всички тези години. Беше страхотно да наваксам с всички", каза Лоън пред Variety.

Чрез грандиозната реклама гигантският търговец на дребно се надява да привлече внимание към своите предложения за Черен петък. За да привлече вниманието към новите оферти и ниските цени, Walmart ще разкрие цяла серия от реклами, включващи членове на актьорския състав на филма "Гадни момичета".

Рекламите стартират в сряда (денят, в който момичетата носят розово), като всяка следваща ще излиза в същия ден до края на месеца. Всяка седмица различен член на актьорския състав ще се появява в реклама и публикация в социалните мрежи.

"Смятаме, че феновете ще бъдат много развълнувани да ни видят след всички тези години. Знам, че сме развълнувани за всички да видят какво правим,” казва Даниел Францезе, актьорът, който съживява героя си Деймиън Лий за кампанията.


Компанията беше изправена пред предизвикателство през последните седмици, тъй като снимка на членовете на актьорския състав на филма изтече в мрежата. Мнозина решиха, че това е част от реклама на Super Bowl. Но Карлсън от Walmart казва, че снимката е "законно изтекла" – а не по план. "Пазехме много мълчание", казва тя, за да не предизвика интерес преди дебюта на кампанията.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay