Мама Лопес и тревогите ѝ

Лопес смятала, че има проблеми със здравето на децата ѝ

Мама Лопес и тревогите ѝ

Макар Дженифър Лопес и Марк Антъни официално да са разделени, те все още имат силна връзка по между си - близнаците им Макс и Ема. Оказва се, че когато певицата е родила през 2008 година, родителите са се тревожили за здравето на малката Ема, защото имала подутина на главата, разказва Contactmusic.

Лопес споделила пред CNN, че когато родила, се притеснявала много дали бебетата ще оживеят. Въпреки това, родителите запазили тревогите си в тайна. "Спомням си как гледах Марк и му казвах, че Ема трябва да седи в болницата. Постоянно се паникьосвах. Питахме се дали някой не я е изпуснал, когато се е родила”, разказала Джен.

Малката Ема била подложена на редица медицински изследвания, но лекарите не открили нищо нередно и успокоили семейството, че с детето им всичко е наред. Днес тя и братчето ѝ Макс са напълно здрави и щастливи тригодишни дечица. Лопес пък признава, че заради децата си се е вдъхновила при създаването на благотворителната организация Maribel Foundation в помощ на бедните майки и техните новородени.


82 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay