Мария Игнатова: „Обичам те, Ивайло Цветков-Нойзи“

Мария Игнатова: „Обичам те, Ивайло Цветков-Нойзи“

Мария Игнатова наруши мълчанието относно връзката си със съпруга си Ивайло Цветков-Нойзи, след като той беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние през ноември миналата година. В публикация в Instagram, отбелязваща нейния рожден ден, тя сподели снимка на огромен розов букет, изпратен от съпруга ѝ, придружена от надписа "Обичам те, Ивайло Цветков-Нойзи".

След инцидента Игнатова избягваше да споменава съпруга си в социалните мрежи, което доведе до спекулации, че двойката се е разделила поради проблемите на Нойзи с алкохола. Тези слухове бяха допълнително подхранвани от изненадващото появяване на Мария в телевизионното шоу "Пееш или лъжеш" тази есен заедно с бившия си приятел Димитър Рачков, което накара някои да вярват, че бракът им е приключил.

Въпреки това, публикацията на Мария за рождения ѝ ден показва, че тя все още е омъжена за Ивайло Цветков и че двамата продължават да поддържат любовта си. Фактът, че Нойзи изглежда приема работата на съпругата си с бившия й партньор, предполага, че двойката остава силна въпреки предизвикателствата, пред които е изправена.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay