Мария не иска и стотинка от вече бившия си мъж

Мария не иска и стотинка от вече бившия си мъж

Певицата Мария разкри шокиращи подробности за връзката си със съпруга си Мирослав Соколов, известен още като Миро Дзвера, заявявайки, че е преживяла физически и емоционален тормоз от негова страна. След многобройни раздели и събирания, Мария най-накрая реши да сложи край на връзката им и предприе стъпки за развод.

Тя призна, че е била подлагана на постоянни обиди и подигравки от Мирослав, което я е накарало да се почувства нещастна и без усмивка. Търпението й се изчерпало и тя вече не искала да дава повече шансове на връзката им. Мария също изрази съжаление, че е причинила болка на дъщеря си Марая, която е от първия й брак, поради токсичната среда, създадена от втория й брак.

За разлика от предишните си разводи, Мария няма да търси издръжка или подялба на имущество от Мирослав. Тя се фокусира върху кариерата си и възнамерява да говори само за положителни неща занапред. В момента Мария работи върху нова песен, наречена "Ако жена изневери", която вероятно ще отразява нейните лични преживявания и емоции.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay