Матю Пери е бил влюбен в Дженифър Анистън преди снимките на "Приятели"

Матю Пери разкри, че е поканил на среща Дженифър Анистън, преди да участват заедно в "Приятели". Но преди да се развълнувате, ще трябва да ви кажем, че Пери е бил отхвърлен от красивата актриса.

В новите си мемоари, Матю обяснява, че той и Дженифър са се познавали още преди сериала - 3 години по-рано те се срещат в компания на чрез общи познати.

"Веднага бях грабнат от нея (как може да не бъда?) и я харесах и усетих, че тя също е заинтригувана", пише той в книгата.

По това време актьорът току-що разбира, че е получил роля в емблематичния ситком и признава на Дженифър, че тя е първият човек, на когото е искал да сподели новината. Но след като думите излизат от устата му, той осъзнава, че това е било лоша идея.

"Усещах как се образува лед през телефона. Поглеждайки назад, беше ясно, че това я е накарало да мисли, че я харесвам твърде много или по грешен начин… и само задълбочих грешката, като я поканих на среща.", припомня си Пери.

Като се замислите, това е било доста интересно начало на професионалните им отношения, тъй като те продължават да участват в "Приятели" от 1994 до 2004 г.

В крайна сметка Дженифър го отрязва и за него става ясно, че ще бъде много трудно някога да излезе с нея. Въпреки неловката ситуация, актрисата му предлага да останат приятели. Пригответе се, защото тук става още по-скомфузно -  той я контрира с налудничавия отговор "Не можем да бъдем приятели!". Не е нужно да споменаваме, че тази реплика е тооолкова в стил Чандлър Бинг...

След като снимките започват, двамата актьори решават да загърбят неудобните случки и да се съсредоточат върху възможността, която им е предоставена.

Чувствата на Матю към Джен обаче не изчезват веднага.

"В първоначалния етап на "Приятели" осъзнах, че все още съм силно влюбен в Дженифър Анистън. Нашите поздрави и сбогувания станаха неудобни. И тогава се питах колко дълго мога да я гледам? Три секунди твърде много ли са? Но тази сянка изчезна в горещия блясък на шоуто. (Това и нейната оглушителна липса на интерес.)", споделя актьорът.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay