Матю Пери сподели неочаквана снимка със своя баща Джон Бенет Пери

Могат ли да бъдат по-сладки?

Матю Пери показа удивителната си прилика с баща си, актьора Джон Бенет Пери, в стопляща сърцето снимка в социалните мрежи. 54-годишният актьор от "Приятели" публикува кадър с известния си баща, написвайки: "Ето ме аз и баща ми Джон, и двамата държат напитка".

На снимката актьорът, който придоби слава с ролята на Чандлър Бинг в хитовия сериал, стои ръка за ръка с Джон, докато двамата се усмихват.

Двамата стоят до билярдна маса, поставена пред лилав диван и табела, която гласи: "Забравих това, което забравих".

Напоследък Матю е доста активен в социалните мрежи, като последната му публикация в Instagram е само преди три дни. Актьорът публикува изображение на задния си двор, като написа: "Защо Илон Мъск може да изпрати жена на Луната и да не може да изобрети безшумна духалка за листа?".

Той има мнго общо с баща си, който сам може да се похвали с успешна актьорска кариера. 82-годишният Джон се появява в няколко филма, включително "Денят на независимостта" и "Джордж от джунглата". Той също така работи със сина си Матю във филма от 1997 г. "Fools Rush In".

Двамата сигурно толкова много са обичали да работят заедно, че Джон дори се появява в сезон 4 на "Приятели".

В епизода, озаглавен "Този ​​с новата рокля на Рейчъл", Джон играе бащата на Джошуа, който се среща Рейчъл Грийн, героинята на Дженифър Анистън. Въпреки че нямаше много реплики, единствената му забавна реплика "Харесвам я, изглежда умна", предизвика много смях.

Миналата година Матю разкри, че самият той иска един ден да стане баща.

"Мисля, че бих бил страхотен. Наистина", каза той пред  People"Израснах с много малки деца около мен и вероятно това е причината, но нямам търпение."

"Не съм управляван от страха, от който бях управляван, така че всичко е някак различно", каза той за намирането на любовта. "Чувствам се по-уверен и вече не се страхувам от любовта, така че следващото момиче, с което излизам, по-добре да внимава."


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay