Меган Маркъл издаде какво ѝ е коствало да се "впише" в кралското семейство

Ще им прости ли някога?

Меган Маркъл издаде какво ѝ е коствало да се "впише" в кралското семейство

Меган Маркъл е готова отново да разкаже собствената си история, така че ние сме готови да я чуем! Херцогинята на Съсекс избра да направи първото си голямо интервю за 2022 г. в списание New York, появявайки в есенния моден брой на изданието. В разговора Меган елегантно засяга темата отношенията с кралското семейство, обсъждайки ефектите на таблоидите върху нея, как тя вижда образа си днес и как може да изглежда бъдещето на обтегнатите отношения с кралските особи и Съсекс.

Първото нещо, което тя споделя пред репортера на списание New York е, че възнамерява да възобнови своя профил в Instagram. Там тя планира да разкаже за това какво е да нямаш достъп и контрол до профила си като член на кралското семейство. В платформата тя има личен акаунт, който се наложи да деактивира, когато се омъжи за принц Хари.

Пред списанието Меган споделя и за усилията, които е направила, за да се впише в кралското семейство. Според нея най-големият проблем е бил в това, че е американка.

"Бях актриса. Цялата ми работа беше свързана с това да ми казват къде да застана, какво да кажа и как да го кажа. Кажете ми какво да облека и аз ще го направя." казва Маркъл.

Тя обяснява още, че желанието ѝ да задава много въпроси, изглежда нарушавало социалната норма на кралското семейство.

Меган засяга и темата за това, че с Хари не са искали повече да се финансират от данъкоплатците, за да избегнат критиките на таблоидите. Те биха се преместили в която и да е страна от Британската общност, за да продължат дейността си на работещи членове на кралското семейство и да печелят свои собствени пари.

"Всичко това… защото само със съществуването си разстройвахме динамиката на йерархията.", споделя Меган.

Оказва се, че Меган не е подписала договор, който да ѝ попречи да говори за времето си на кралска особа.

"Мога да говоря за цялото си преживяване и да направя избор да не го правя", каза тя, добавяйки, че не го е направила, защото "все още се възстановява".

Ще прости ли Меган на кралското семейство?

вярва, че има място за прошка между нея и кралското семейство. Според нея тя е наистина важна и би отнело много повече енергия да не простиш.

"Наистина положих активни усилия, особено знаейки, че мога да кажа всичко. Имам много какво да кажа.”, споделя още Меган пред списанието.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay