Миранда Кер говори открито за любовта и мъжете в живота си

Красавицата споделя, че е безнадеждна романтичка

Миранда Кер говори открито за любовта и мъжете в живота си

Всички познаваме Миранда Кер като красивия и много успешен модел, който покорява мъжките сърца. Тя е и сериозна бизнес дама със собствена козметична марка, а освен това е и страхотна майка. В момента животът ѝ е чудесен, но Миранда споделя, че невинаги е било така.

Тя краси корицата на новия брой на издание The EDIT и в интервюто си за него разкрива детайли от личния си живот. Моделът говори открито за една от най-големите си лични драми - смъртта на нейния първи сериозен приятел.

Тогава и двамата са били 16-годишни, а момчето загива в катастрофа. Миранда споделя, че дълго време след това е била в депресия и ѝ е било много трудно да се справи с трагедията.

"Бях на 16 години и това определено беше повратен момент в моя живот. Бях в депресия много дълго време, ходих при различни терапевти, докато не открих, че трябва да си помогна сама.”

В крайна сметка силната Миранда успява да се справи с тази огромна травма и отваря сърцето си за нова любов. Среща се с финансовия брокер Ейдриън Камилери и с музиканта Джей Лион. "Не можеш да се изолираш от любовта. Опитвам се да държа сърцето си отворено и да не се страхувам.”

Голямата ѝ любов идва в лицето на актьора Орландо Блум. Двамата се разведоха през 2013 година и имат 5-годишен син, като попечителските права са и на двамата и Миранда споделя, че отношенията им са чудесни и не съжалява нито за миг за връзката си с Орландо. "Беше трудно да вземем решението да се разделим. Флин беше само на две години, но синът ни е нашият приоритет и решихме, че трябва да се водим от обичта ни към него.”

Миранда Кер говори открито за любовта и мъжете в живота си

Днес Миранда се чувства като голяма късметлийка в любовта, защото има връзка с 25-годишния основател на мобилното приложение Snapchat, Евън Шпигел. Двамата се запознават по време на работна вечеря за Louis Vuitton и искрите прехвърчат веднага. "Той е на 25, но се държи като 50-годишен мъж. Не обича да купонясва. На работа е по цял ден, а вечер се прибира вкъщи. Не излизаме навън. Предпочитаме да хапнем у дома и да си легнем рано.”

32-годишната красавица споделя, че в някои отношения мъжът до нея все пак се държи като на 25 и е изключително щастлива, че получава най-доброто и от двата свята.

Нещата между двамата явно наистина вървят добре, след като Миранда вече е запознала Евън с малкия Флин. "С Орландо решихме, че трябва да познаваме дадения човек поне от 6 месеца и да му имаме пълно доверие и едва тогава да запознаваме нови хора с Флин. Евън и Флин се срещнаха, което означава, че нещата между нас са отлични. Орландо също го харесва много. Ние сме едно модерно семейство.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay