Наддават за голата Гага

Рисунка на певицата ще бъде продадена на търг

Наддават за голата Гага

Коледа е типичното време за благотворителност и звездите са напълно наясно с това. Поредната проява идва от Лейди Гага, която ще бъде продадена гола на търг.

Е, не самата певица, разбира се, а нейна рисунка, направена от Тони Бенет, съобщава ни The Daily Mail. Т.нар. портрет е създаден по време на съвместните им снимки за "Vanity Fair", които бъдат публикувани в януарския брой на списанието. Те пък са дело на талантливата фотографка Ани Лейбовиц.

Този, който спечели рисунката, ще получи оригиналите, подписани от Бенет, аксесоари от фотосесията, както и плакат на януарската корица на "Vanity Fair", подписан от самата Лейди Гага.

Голата певица вече е в eBay, а цената ѝ, до момента, е 7 000 долара. Търгът приключва на 19 декември, а парите, получени от продажбата, ще бъдат използвани от благотворителните организации на Гага и Бенет.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 14.12.2011|17:29
Най-женствената фотосесия на Гага, в която изглежда много по-добре от обичайните си превъплъщения. Крайно време да захвърли маските и шантавия гардероб, от което само би могла да спечели.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay