Наум Шопов стана лекар

Наум Шопов стана лекар

Наум Шопов младши, който преди няколко месеца положи и последния си държавен изпит и стана лекар, положи Хипократовата клетва.

Наум Шопов стана лекар

Лекарят, който се изявява и като актьор в сериала "Откраднат живот" се похвали с голямото събитие в личния си профил в Инстаграм. Годеницата му Теа Минкова също не пропусна да се похвали с постиженията на любимия си и публикува колаж с две снимки - на едната Наум получава студентската си книжка, а на другата официално дипломата си.

Наум Шопов стана лекар

"И този ден дойде. На първата снимка Наум получи студентската си книжка 2012 г. А днес положи Хипократовата клетва. Горда съм с теб, защото успя да докажеш, че с много труд и упоритост се стига до успех. Винаги слагаше ученето на първо място, въпреки спорта, сериала и всичко останало. Обичам те!", написа Теа към кадъра.

Наум успешно катери стълбицата на живота. Той стана особено популярен с превъплъщението си в ролята на д-р Борис Тасев в сериала "Откраднат живот". Той е приел ролята именно заради близостта с неговия личен житейски избор - да стане лекар. Наскоро той предложи брак на дългогодишната си приятелка Теа Минкова навръх 26-ия ѝ рожден ден.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay