Нина Добрев ще снима филм с Вин Дизел

Нашето момиче с поредна интересна роля

Нина Добрев ще снима филм с Вин Дизел

Красивата и много талантлива Нина ще вземе участие в продължението на хитовата лента от 2002 година "Трите хикса”, в която главно действащо лице е невероятният Вин Дизел. Това, което се знае за момента, е, че нейната роля ще бъде на умен и саркастичен технологичен гений.

Продължението носи заглавието "Трите хикса: Завръщането на Ксандър Сейдж". В него ще вземат участие още Самюъл Л. Джаксън, Депика Падуконе и Руби Роуз. Очаква се снимките да стартират през февруари в Торонто. Премиерата на голям екран е насрочена за 2017 година.

От началото на годината се носят упорити слухове, че Добрев ще бъде екранна партньорка на Вин Дизел и в крайна сметка самата актриса потвърди това, като публикува тяхна обща снимка в Instagram. На нея двамата правят с ръцете си знака хикс - доста ясен намек какво трябва да очакваме от тях в бъдеще.

Нина Добрев ще снима филм с Вин Дизел

Напоследък Нина споделя и много снимки от фитнес залата, което ни подсказва, че се готви усилено за своята екшън роля. Нашето момиче трябва да е в отлична форма, за да застане рамо до рамо с професионалист като Вин Дизел!

Нина Добрев ще снима филм с Вин Дизел

Нина Добрев ще снима филм с Вин Дизел

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay