Новите дрехи на принцесата

Принцесата е Шарлот Казираги, дизайнерът – Фрида Джанини

Шарлот Казираги и Фрида Джанини
Шарлот Казираги и Фрида Джанини

Преди броени дни във Вилепинт, Франция, се състоя тазгодишното издание на International Gucci Masters. 12 двойки – от по един професионалист и един аматьор – се състезаваха с коне. 

Разбира се, една от основните фигури в събитието беше Шарлот Казираги. Известно е, че "малката принцеса" на Монако е любимка на голямата марка Gucci. Последните три години Шарлот взе участие в конните състезания на Global Champions Tour. Лейбълът Gucci, чиято разностранна и успешна история от край време е обвързана с този вид дейност, избра чаровната девойка със синя кръв за свой "официален посланик в конния спорт". И тази, както и миналата година, принцесата излиза на състезания, облечена в специално създадени за нея екипи от Кралицата на Gucci - креативният директор Фрида Джанини. 

За благотворителното състезание, което се проведе на 5 декември, Шарлот Казираги се беше издокарала в стил от 70-те: афро перука върху каската, големи блестящи слънчеви очила и медальон със знака на мира. Този аутфит едва ли ще увеличи славата ѝ на изгряваща модна икона, но пък доказва, че принцесата има чувство за хумор. 

Всъщност, до голяма степен въпросната слава се дължи именно на Фрида Джанини. Тя определено е сред хората, които понастоящем диктуват модните правила, а в личната си класация за Vogue сложи Казираги на шесто място – малко след величия от ранга на Мадона, Джаки Кенеди-Онасис и Одри Хепбърн. "Днес тя е кралската особа, която с елегантността си, без много усилия, определя съвременния стил" - Фрида не крие високото си мнение за Шарлот. 

Принцесата отговаря на дизайнерката със същото уважение: "Обожавах да яздя, облечена в дрехите, които Фрида направи за мен миналата година, а тази година гардеробът ми харесва още повече! Това е най-доброто в стила и спорта."

34 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay