Парис се качи на модния подиум

Украинската модна седмица приветства блондинката

Парис се качи на модния подиум

Може и да си мислите, че седмиците на модата приключиха, но се оказва, че съвсем не е така. За четвърта поредна година събитието се провежда в Украйна. Макар че страната е разтърсена от политически промени, тя все пак има какво да покаже на света.

Изненада за всички беше появата на Парис Хилтън, която дефилира за дизайнера Андре Кан. Блондинката представи прелестна рокля от колекцията му, а публиката беше въодушевена от появата ѝ.

Веднага след края на ревюто, богатата наследница написа в Twitter, че всички са харесали тоалета ѝ, а тя искрено се е забавлявала по време на дефилето.

Според Daily Mail, Парис се опитва да си върне популярността, но за сега доказва, че е суперзвезда само в Украйна. Скандалната блондинка беше изместена от новопоявили се звезди, като Ким Кардашиян например, а за капак на всичко, риалити шоуто ѝ бе свалено от ефир заради нисък рейтинг.

Някои хора за известни с това, че са известни. Но няма как този "звезден миг" да продължава вечно.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 16.01.2012|15:56
само там не се беше качвала тая овца
2
Не е посочен 24.10.2011|16:00
Парис е от типа знаменитости, които най-много ме дразнят – известни с това, че са известни и се пробват навсякъде и във всичко, прикривайки бездарието си. На богагата наследница най й отива професията „блондинка“!
1
Не е посочен 19.10.2011|16:20
Парис покрива критериите за манекенка и сякаш това призвание й се отдава най-добре. Видяхме я в какви ли не различни амплоа, но тя си е родена за модел.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay