Пике отговори на нападките на Шакира

Жерар Пике изпрати ясно послание до бившата си жена Шакира на фона на тяхната публична раздяла. Футболистът отвърна на песента на бившата си, която е насочена към изневярата му и новата му връзка. Той се появи на работа през уикенда с кола Renault Twingo.

Това се случи по повод твърдението на Шакира в нейната нова песен, че бившият футболист е "сменил Ferrari за Twingo", след като започна връзката си с новата си партньорка Клара Чиа Марти.

Преди броени дни Шакира издаде песен, в която отправи директна нападка към бившия си вече мъж и неговата нова изгора. Освен към него, певицата отправя няколко думи и за бившата си свекърва: "Оставихте свекърва ми като съседка, с пресата на вратата и дълга в хазната...".

През уикенда беше разкрито, че Шакира е поставила ужасяваща кукла вещица в реален размер на балкона на испанския си дом, който според съобщенията гледа към дома на свекървата. Също така, жители на района твърдят, че Шакира е слушала нон-стоп своята нова песен, със звук, усилен докрай.

Пике отговори на нападките на ШакираDailyMail

Друга нападка в песента е тази, че Пике е заменул Rolex за Casio. На пресконференция със свои колеги, той гордо позира с ръка във въздуха срещу камерите, показвайки, че носи именно Casio. Освен това стана ясно, че спортистът е сключил договор с фирмата.



1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay