Подиграваната Чарлийз Терон

Звездата разказва колко трудни са били ученическите ѝ години

Подиграваната Чарлийз Терон

Превъплъщавайки се в ролята на ученичка в новата лента Young Adult, Чарлийз Терон си припомня живота си в училищните дни. Пред People актрисата разказва, че не се е чувствала особено комфортно в гимназията.

Макар днес суперзвездата от "Адвокат на дявола” да има хиляди фенове и завиден бляскав живот, навремето никога не се е вписвала в определени ученически групички, нито е била харесвана от момчетата.

"Имах проблеми с очите и носех очила, заради които изглеждах като зубърка. Момчетата не си падат по това. Тогава нямах много гаджета и не бях популярна изобщо.”, споделя 36-годишната звезда.

Тя продължава разказа си с история за момче, по което си е падала, но любовта ѝ е била несподелена. Тогава е мечтаела съучениците ѝ да я приемат, за да има възможността да прави всички шантави неща, които тинейджърите опитват."

"Спомням си, че в класа ми имаше едно супер популярно момиче, на което се възхищавах. Бях като полудяла, наистина. Следях движенията ѝ, оглеждах я, дори си спомням как веднъж се натъжих защото не можах да седна близо до нея.”, продължава Терон.

"Много от гаднярките в училище ми се подиграваха, когато бях между 7- и 12-годишна. Тогава бях много объркана и нещастна, но с времето се научих да се справям със злобните подигравки. До гимназията вече бях по-силна и преодолях проблемите с комплексите си”.

55 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 28.11.2011|16:29
В САЩ май това е класическа история. Започва да омръзва този сценарий за "грозното патенце" в училище, което се превръща в красив и сексапилен лебед, както е в случая на Терон. Нямам нищо против актрисата, дори според мен, тя е една от най-красивите холивудски знаменитости, но самата идея е изтъркано клише.
1
Не е посочен 28.11.2011|16:28
Да не повярва човек! Такова прекрасно създание като Чарлийз, със сигурност съучениците й особено тези от мъжки пол, съжаляват и то доста. :) Интересното е, че и други много известни звезди са били в ролята на аутсайдери в училище - Еминем, Мадона, Джеси Джей, Шакира...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay