Поли Генова продължава обиколката си из Европа – предстои ѝ концерт с Loreen в Мадрид

Поли Генова продължава обиколката си из Европа – предстои ѝ концерт с Loreen в Мадрид

Този уикенд в Мадрид се провежда едно от най-големите събития съпътстващи Евровизия. В две поредни вечери феновете на конкурса ще могат да се запознаят с тазгодишните участници и да видят на живо някой от най-големите звезди от предишни години, както и да се насладят на техните невероятни изпълнения.

Сред специалните гости на ексклузивното събитие в събота вечер ще бъдат Поли Генова и победителката от 2012 г. Loreen, която тази година ще представя Швеция за втори път на конкурса и към момента е определяна като категоричен фаворит. Водещ на събитието ще бъде Руслана, победител на Евровизия от 2004г. Концертът ще се излъчва онлайн и се очаква да бъде гледан от хиляди фенове.

Всички изпълнители и специални гости ще бъдат посрещнати на лилав килим пред обективите на стотици журналисти от целия свят, които отразяват всеки детайл около престижният конкурс.

Поли Генова продължава обиколката си из Европа – предстои ѝ концерт с Loreen в Мадрид

Преди седмица Поли Генова бе домакин на друго грандиозно събитие на Евровизия в Полша. Там тя представи талантливите участници от тазгодишното издание на конкурса на развълнуваната публика и я зарадва, като изпълни на живо някои от най-големите си и обичани хитове.

Интересът към любимата родна изпълнителка е изключително голям след като през 2016г. тя представи страната ни с песента "If Love Was A Crime" и се класира на рекордното до момента 4-то място. От тогава насам феновете на конкурса я заобичаха още повече, а песента ѝ се превърна в химн за тях.

Певицата посещава слънчева Испания за втори път в рамките на последния месец. Само преди три седмици Поли пя пред няколко хиляди души в Sant Jordi Club - спортна зала, част от олимпийския парк в Барселона. Звездата не крие интереса си към Евровизия и неведнъж е споделяла, че би се явила на конкурса отново, за трети пореден път.

Поли Генова продължава обиколката си из Европа – предстои ѝ концерт с Loreen в Мадрид

За музикалната си обиколка из Европа талантливата Поли Генова споделя: "За мен е удоволствие да имам възможността за поредна година да съм част от магията на Евровизия. Да съм сред толкова талантливи и амбициозни професионалисти ме зарежда с творческа енергия и ме мотивира да създавам още и още музика за прекрасната публика. Вълнението е голямо, а вдъхновението неописуемо!"

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay