Пролетта идва с The Brand New Heavies

Соул-джаз легендите с концерт у нас през април

Пролетта идва с The Brand New Heavies

Пролетта обещава да бъде много усмихната и музикална. Последната добра новина около топлите дни ни кара да си припяваме едни добре познати хитове и да поклащаме дупе от щастие. Ще зарадваме всички почитатели на Acid-jazz музиката като им съобщим, че британските легенди The Brand New Heavies са включили София като част от юбилейното си турне и ще изнесат концерт у нас, в зала 3 на НДК, на 24 април.

Концертната обиколка на групата има за цел да отбележи 20-те години, в които записват нови и нови албуми, и радват своите почитатели по цял свят. Идеята за това турне пък се заражда след като издават последната си компилация Best of 20th Years, в която са събрани най-големите им хитове.

Изумителен е огромният ентусиазъм на групата, въпреки хилядите им музикални изяви и осемте платинени албума през последните две десетилетия. Те обещават да превърнат столичната зала в огромна фънк вселена, да изпълняват редица джаз и соул парчета, а за да бъде всичко като в приказка, около публиката ще има специални декори и светлинни шоу ефекти.

Очакваме с нетърпение гостуването на The Brand New Heavies, но докато настане този слънчев ден, смятаме преди това да се запасим с билети. За тях разбрахме, че ще са на цени от 30 до 50 лева в зависимост от времето, типа и мястото на закупуване.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 21.02.2012|14:40
Изглеждаш като фен. Цъкни някой линнк да се ориентирам! :)
4
Не е посочен 21.02.2012|14:39
Много обещаващо звучи, откровено казано не съм имала честта да ги слушам!
3
Не е посочен 21.02.2012|14:21
Оооо, това е нещо което трябва да се посети на всяка цена!
2
Не е посочен 21.02.2012|14:14
Супер! Много се радвам :)
1
Не е посочен 21.02.2012|14:09
Много добре група! Много ще съм нещастна, но май ще ги пропусна!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay