Разкриха победителката в "Ергенът" 2?

Разкриха победителката в "Ергенът" 2?
Instagram

Докато новият сезон на "Ергенът" започна с гръм и трясък и скандали между участничките, то по всичко личи, че напрежението няма да ни държи до край, тъй като победителката във формата май вече е ясна!

Източници твърдят, че Евгени Генчев наистина се е влюбил в една от участничките. Мнозина посочват, че това е бесарабската българка Ирина Карабаджак. Още преди началото на сезона из мрежата се появиха слухове, че победителката във формата ще бъде именно сексапилната участничка.

В Instagram се появи предполагаемо доказателство за това, че двамата са заедно. Хората полудяха, след като Теа Минкова сподели Стори в Instagram, в което можем да видим Евгени, седящ на диван в компанията на дама. Тъй като тя е в гръб, ние не можем да видим лицето ѝ, но заради прическата тя подозрително много напомня на Ирина.

Източници на Plovdiv23 твърдят, че пианистът доста ще се лута между различните момичета, докато някрая не се спре именно на Ирина.

Фенове споделят, че преди месец Евгени и Ирина са били засечени да се разхождат в Париж, което означава, че явно все още са заедно и любовта им е устояла след края на формата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay