Разкриха се подробности за мястото, на което принц Хари е загубил девствеността си

Ако се чудите колко повече информация би могла да бъде споделена относно това как принц Хари е загубил девствеността си, явно не съществуат граници! Освен Хари, който разказва изключително подробната история за загубата на девствеността си в "Spare", Саша Уолпоул, която разказва своята страна на историята, проговориха собствениците на полето, на което се е случило чудото.

Да, правилно прочетохте - Хари е свършил работата на поле...

Говорейки пред The ​​Sun за техния парцел земя в Нортън, Уилтс, Дийн Елууд и Анна Пит-Стенли се пошегуваха, че може да поставят плоча.

"Предполагам, че бих могъл да сложа синя плоча на полето, но не мисля, че много хора биха се заинтересували", замисля се Дийн. Анна добавя: "Всеки в селото говори за това, но не мисля, че ще създадем магазин за сувенири." Дийн също говори за това как е стигнал до собственика на Harry's Virginity Field™, като казва, че преди това е принадлежал на кръчма, но по времето, когато купили вилата преди осем години, собствеността върху полето била прехвърлена в тяхна собственост.

Хари разкри историята на загубата на девствеността си в мемоарите си "Spare", пишейки: "Тя харесваше коне доста и се отнасяше към мен като към млад жребец. Бързо яздене, след което тя ме удари по задницата и ме изпрати в благодатта. Това се случи на тревисто поле зад оживена кръчма."

Междувременно Саша отговори на паписаното от Хари.

"Описанието му е точно – истинският шок, когато видях написаното от него, беше  от товаколко е вярно. Това ме върна назад. Не се обиждам. След това грабнах задника му и му ударих шамар. Той имаше прасковен задник."

На нас взе да ни идва в повече, така че ще оставим нещата до тук!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay