Разпространението на снимките на Скарлет я ядоса

Юристът на актрисата вече заплашва медиите със съд

Разпространението на снимките на Скарлет я ядоса

Преди няколко месеца група младежи успя да хакне телефона на актрисата Скарлет Йохансон и на нейни колежки. Хакерите се възползваха от успеха си и наскоро пуснаха из Интернет снимките на Скарлет, които са намерили. На тях можем да видим звездата от "Островът" да позира гола в банята и да се снима сама пред огледалото.

Снимките се разпространиха из Интернет за броени часове и милиони потребители успяха да видят голото тяло на актрисата. Йохансон веднага се консултира с адвокати, които вече издирват медиите, добрали се и използвали снимките.

Адвокатът Марти Сингър вече е изпратил няколко писма до медиите, в които открито ги заплашва да свалят разголените кадри на Скарлет или ще отидат на съд. "Снимките на клиентката ми са лични, никой няма правото да ги разпространява, затова се погрижете за съдържанието си незабавно.", пишел юристът.

 

 

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.09.2011|14:07
То си е а ядосване работата. Говори се, че сама си е пуснала снимките в мрежата, но малко не ми се вярва, иначе защо ще ги съди? Все пак реклама, но за сметка на какво?
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay