Риана: “Аз не съм модел за подражание!”

Изпълнителката не иска да я приемат като морален коректив

Риана: “Аз не съм модел за подражание!”

Риана отново е на корицата на известно списание и отново изглежда сексапилна и предизвикателна. Звездата краси корицата на новия брой на списание NME, в който говори за тежестта да бъдеш известен и отговорностите, които идват със славата.

Рири отговаря на няколко въпроса, свързани с колегата ѝ Тейлър Суифт. Много други популярни изпълнители се присъединиха към грандиозното турне на Тейлър, но Риана категорично заявява, че не би се качила на една сцена с нея.

Причината не е някоя стара вражда между двете дами, а простичкият факт, че според Риана двете идват от различни планети. Според Рири, Тейлър е добър пример за подрастващите, а самата тя изобщо не се определя като човек, на когото някой да подражава и когото да идеализират.

27-годишната звезда пояснява, че не би пяла заедно с Тейлър, защото няма да има особен смисъл, тъй като надали ще си паснат. "Публиката ни е различна, гледам на нея като на модел за подражание, докато аз изобщо не съм”, споделя изпълнителката.

Риана не за пръв път споделя, че е просто изпълнител, който прави шоу на сцената, и е далеч от хората, които се стараят да дадат добър пример, особено пък на тийнейджърите. Нейните провокативни тоалети и изпълнения са част от шоуто и част от нейната същност.

В свое предишно интервю Риана заявява, че мрази израза "модел за подражание" и не иска да бъде определяна като такъв. "Не ми харесва употребата на тези думи, всеки човек ги разбира по различен начин. Не съм перфектна, не съм примерна, не се опитвам и да изглеждам такава пред хората.”

Звездата споделя още, че все пак има здрав разум и иска хората да се забавляват, но с мярка, да се пазят и да контролират живота си. "Не бива да съдим хората, защото никога не знаем със сигурност през какво преминава човекът срещу вас.”

За момента звездата определено се фокусира върху забавлението и не спира да купонясва по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Там възникна и клюка за нова любовна тръпка на Рири - рапърът Травис Скот. Двойката бе засечена да си разменя нежни ласки в известен клуб, но засега не е ясно дали нещата между двамата са сериозни.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay