Риана болна на сцената

Певицата претърпя малък инцидент по време на шоуто в Португалия

Риана болна на сцената

Риана се бореше със заболяване по време на концерт в Португалия в събота и дори избяга от сцената по средата на едно от изпълненията си, за да повърне, научаваме от Contactmusic.

Поп-дивата изпълнила най-големите си хитове пред публиката в Лисабон, но почитателите ѝ останали объркани, когато тя изчезнала по време на изпълнението на парчето "What`s My Name".

В Twitter певицата обяснява инцидента по време на концерта и разкрива, че не се е чувствала добре: "Португалия, тази вечер беше приказно! Избягах от сцената по средата на песента «What`s My Name»..., но се върнах точно навреме за «Rude Boy»".

В неделя обаче Риана явно се е почувствала по-добре, тъй като сподели в социалната мрежа с почитателите си: "Преди малко с екипа ми отпразнувахме края на турнето с коледно парти. Темата бе бал през 80-те години. Отрупана съм с дантели, пайети, гигантска панделка и спрей за коса!"

42 18
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.12.2011|16:32
Защо все карат Риана да се облича с такива неестетични шарени сценични облекла в крещящи цветове. Карат я да изглежда отблъскващо. Нима това е което продава?
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay