Риана е самотна, а Адел я депресира допълнително

Певицата разкри своите душевни терзания

Риана е самотна, а Адел я депресира допълнително

Ясно е, че когато си значим в музикалния свят и милиони хора се прекланят пред таланта ти, трябва да внимаваш с изказванията си. Може би барбадоската Риана не е запозната с това неписано правило, заявявайки че не харесва албума на своята колежка Адел. За това изказване разбрахме от Digital Spy, а думите ѝ ни напомнят малко на обидите, които Чарли Шийн отправи към колегата си Аштън Кътчър.

Но да се върнем отново към Риана. Певицата заяви, че всъщност е почитателка на Адел, но въпреки това смята албума ѝ "21” за много депресиращ. Червенокоската добави, че когато слуша песните в CD-то, осъзнава че започва да изпада в депресивни състояния, защото се припознава в част от текстовете на британката. А това определено не ѝ харесва.

Друга новина около барбадоската изпълнителка е разкритието ѝ, че е самотна. По думите на Риана животът без половинка е прекалено надценяван и в крайна сметка идва моментът, в който човек иска да сподели хубавите мигове с някого. Точно такъв човек ѝ липсва в живота. Напоследък медиите упорито твърдяха, че звездата отново е започнала връзка с бившия си Крис Браун, но тези твърдения си останаха само слухове.

За да овкуси всички приказки около живота си, певицата качи своя снимка в Twitter, на която се вижда как се е излегнала страстно в своето легло. От DailyMail коментираха това изображение като зов за помощ, чрез който звездата показва колко е самотна и колко много се нуждае от внимание.

16 11
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 05.03.2012|16:38
Всъщност Риана не е казала нищо невярно по отношение на песните на Адел - те са тъжни, депресиращи и повечето от нас ги налягат тягостни спомени, слушайки ги... И все пак ги харесваме и Адел е страхотна!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay