Роксана се превърна в ромската версия на Бионсе (ВИДЕО)

Не се шегуваме!

Роксана се превърна в ромската версия на Бионсе (ВИДЕО)

Бионсе е световно доказала се звезда, обичана от поколения. Тя започва да гради кариерата си още от дете и до днес се радва на милиони продадени албуми и е създателка на едни от най-големите хитове в световен мащаб. Винаги сме се възхищавали на нейното творчество, а редица българкси изпълнители и любители певци са изпълнявали кавъри на многобройните ѝ песни. Едно от предпочитаните парчета е баладата Halo, чието изпълнение сме чували във всевъзможни версии.

Но това, което престои да ви ви покажем не сте го чували никога преди. Поп-фолк певицата от ромски произход Роксана направи невъзможното като пресъздаде култовата песен на Бионсе, но в ромски вариант. Да, точно така - Роксана изпя Halo на ромски.

Кавърът носи звучното заглавие "Девла Исусе", което се превежда като "Господи, спаси ме!". Към момента парчето се радва на невиждан успех. От вчера песента е събрала над 50 хиляди гледания в YouTubе. В нея Рокси пее за това, че сме изгубили човешкото в себе си и сме загърбили добрите стари времена, в които цареше мир и спокойствие. "Умовете ни са пълни с лъжи, готови сме на всичко за пари" звучи в част от припева.

Не можем да отречем очевидното - на пръв поглед всичко това изглежда много странно, но не можем да си затворим очите за това, че Рокслана е изключително способна певица и достойно би могла да застане до звезди от ранга на Бионсе. Ние ѝ го пожелаваме!

***

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay