Селена Гомес проговори за снимките, на които се прегръща с Хейли Бийбър

Селена Гомес обясни ситуацията около снимките със съпругата на Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър.
В скорошно интервю, певицата каза, че снимките, направени в Музея на филмовата академия миналия месец, не са кой знае какво.

30-годишната певица и 25-годишният модел накараха феновете да полудеят на 15 октомври, когато се прегърнаха на звездното събитие в Лос Анджелис. Дори Тирел Хамптън, който направи снимките, остана силно изненадан от приятелското отношение една към друга, като написа в Instagram "обрат на сюжета" (plot twist).

Изказването на Селена се появи само седмици след като Хейли сподели, че между тях двете няма никаква драма в подкаста "Call Her Daddy". Макар, че Бийбър излиза с Гомес доста дълъг период от време (от 2010 до 2018 г.), дамите са съумели да запазят добри отношения.

"Всичко е въпрос уважение. Никоя от нас не дължи нищо на никого, освен уважение. Уважавам я много и мисля, че няма очаквания между нас.", сподели Хейли, потвърждавайки, че тя и Селена са разговаряли.

Тогава моделът похвали съпруга си, че е приключил главата с Гомес, преди да се сгодят през юли 2018 г. и да се оженят два месеца по-късно.

Според нея феновете все още не могат да приемат връзката им, но в крайна сметка нищо не зависи от тях. Тя твърди още, че не е откраднала Джъстин от Селена.

Гомес, от своя страна, не дава категоричен отговор, но говори в свое видео за силата на думите и как те наистина имат значение.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay