Селена Гомес с нова звездна любовна тръпка!

Ето кой млад мъж покори сърцето на звездата

Селена Гомес с нова звездна любовна тръпка!

Явно Селена е оставила миналото с Джъстин Бийбър зад гърба си е решила да продължи напред без да се притеснява от хорското мнение. Младата изпълнителка е била забелязана да си разменя целувки и ласки по време на парти в Лос Анджелис с друг популярен млад мъж, а именно Найл Хоран от най-известната момчешка банда в момента - One Direction.

Но това далеч не е всичко. Няколко дни по-късно двамата са забелязани да си държат ръцете по време на романтична среща в известен увеселителен парк, където са хапнали сладолед и са се возили на различните атракциони. Много техни фенове са ги видели по време на срещата им, а влюбената двойка изобщо не се е крила от любопитните погледи.

Селена Гомес с нова звездна любовна тръпка!

Селена и Найл се познават отдавна и всички знаеха, че са приятели, но близки до тях твърдят, че певецът винаги е имал чувства към Селена, а тя е започнала да гледа на него като на повече от приятел съвсем наскоро. Чувствата им са се задълбочили през последния месец и любовта им е пламнала с пълна сила, когато за се засекли в Лос Анджелис заради общ ангажимент.

Най-недоволният от цялата ситуация се оказва Джъстин Бийбър, който очевидно все още не може да преодолее Селена. Преди няколко седмици те бяха засечени да се разхождат заедно и всички мислеха, че ще възобновят романса си, но явно нещо се е случило и Селена е решила да не му дава още един шанс. След като новината за новата любов на певицата се разпространи, Джъстин публикува нейна снимка в профила си в Instagram и написа: "Един далечен спомен.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay