Селена Гомес сподели, че стоенето офлайн е помогнало на психичното ѝ здраве

Селена Гомес сподели, че стоенето офлайн е помогнало на психичното ѝ здраве

Селена Гомес празнува старта на своята платформа за психично здраве Wondermind и по този повод певицата сподели откровено за своя път, разкривайки какви са били нейните собствени борби за психичното ѝ здраве и как е достигнала до по-добро състояние. Певицата даде интервю Good Morning America с част от съоснователите на Wondermind.

"Израстването под светлината на прожекторите определено ме научи на много неща. Не мога да повярвам, че съм там, където съм психически, само защото предприех необходимите стъпки. Много искам хората да бъдат разбрани, видяни и чути. Напълно нормално е понякога да не сме добре" - сподели Гомес.

Певицата разкри, че е страняла от социалните мрежи повече от четири години и смята, че това я кара да се чувства "нормална" въпреки славата. Тя споделя, че стоенето офлайн в продължение на 4 години е променило живота ѝ напълно. Гомес сподели, че по този начин се чувства по-щастлива, по-пълноценна и по-свързана с хората. Животът извън мрежата и помага да бъде "нормална".

Селена твърди, че диагностицирането на биполярното ѝ разстройство също ѝ е помогнало изключително много.

"Беше наистина освобождаващо да разполагам с информацията. Това ме направи наистина щастлива, защото започнах да градя връзка със себе си и мисля, че това е най-добрата част от всичко. Вероятно съм по-щаслива от всякога. Майка ми знае.” - споделя още Гомес пред Good Morning America.

Гомес добавя, че когато с наближаването на 30-ия ѝ рожден ден през юли, тя е развълнувана да се впусне в тази нова ера.

"Не бих могла да бъда по-развълнувана да се впусна в тази но глава сама, независимо, силна, уверена" - казва тя.

***

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay