Телата на Twitter

Снимки за списания явно са ретро. Снимки за социалната мрежа са последна "висша" мода

Световните знаменитости не споделят информация в социалните мрежи. Те я бълват. Постоянно и без задръжки. На пръв поглед искрени, на втори - търсещи внимание, на трети - намиращи лесна слава. 

Ако някоя звезда се снима за списание, няма гаранция, че всички ще видят фотографиите. Ако публикува лични кадри в Twitter или Facebook обаче, почти всички ще се "докоснат" до тях.

Звездите се възползват от това на пълни обороти. Няма спор, че Риана е най-изявена. Джесика Алба също не пропуска да сподели някой ценен семеен момент, но при нея липсва скандалът. А, както добре знаем, точно той продава.

Майли Сайръс също е запален "туитъроман", но тя набляга на личните, понякога еротични фотоси, които бързо омръзват. Въпреки това някогашната Хана Монтана продължава и продължава да публикува подобни снимки.

Последната, която сподели с феновете си, показва изключително слабия ѝ корем. Лицето ѝ не се вижда, а целият акцент е поставен върху тялото ѝ. Според Майли, акцентът на фотоса е странният широк панталон, който тя определя като "джинсите на годеника" (съществува модел, който се нарича "boyfriend’s jeans": джинсите на гаджето - бел. ред.). Според нас, Сайръс просто е искала да се похвали с плоското си коремче.

Една друга звезда също не ѝ отстъпва и публикува снимка на далеч по-различното си тяло. Ким Кардашиян, която е известна с широкия си ханш и извивките, сподели преди време, че никога не е брояла калории. Гледайки фотоса, няма как да не ѝ повярваме.

Можете да видите двата "звездни" кадъра в нашата галерия. Да живеят социалните мрежи!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 06.08.2012|11:13
Какво безумие само..не е истина. Кадрите са повече от НЕзвездни!
1
Не е посочен 05.08.2012|12:32
Още горещи и разголени снимки тук - http://is.gd/cLvIig
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay