Физическо насилие и обиди: 6 брутални разкрития от мемоарите на принц Хари

Въпрекимилионите, похарчени за интензивни мерки за сигурност и охрана на новата книга на принц Хари, тя все пак изтече свободно в пространството. Също така случайно бе пусната в продажба в Испания няколко дни по-рано...

Донякъде сме щастливи, че се случи, защото и ние ката вас мсе нетърпеливи да разберем какво пише вътре. Оказва се,ч е в общи линии книгата повтаря това, което Хари вече е разкрил в интервюто си пред Опра. Ето кои са и най-големите разкрития, посочени в книгата!

Физическо нападение от страна на принц Уилям

Предполагаемата кавга се е състояла в кухнята на Хари в Nottingham Cottage, където се карали за Меган Маркъл. Уилям е нарекъл Меган "трудна" и "груба". След това Хари отива в кухнята, за да вземе вода за брат си.

"Той остави водата, нарече ме с друго име, след което се нахвърли върху мен. Всичко стана толкова бързо. Толкова много бързо. Той ме хвана за яката, разкъса огърлицата ми и ме събори на пода. Пандах върху купата на кучето, която се спука под гърба ми, парчетата се врязаха в мен. Лежах там за момент, замаян, след което се изправих и му казах да се маха.", споделя Хари.

Освен това Уилям твърди, че е помолил Хари да не казва на Меган за спречкването, но тя забелязала ожулванията и синините по гърба му.

Крал Чарлз помолил синовете си да спрат да враждуват

Молбата дошла по време на погребението на принц Филип през април 2021 г., когато Хари каза, че Чарлз застанал между синовете си, гледайки зачервените им лица и казал: "Моля ви, момчета. Не превръщайте последните ми години в нещастие.”

Твърди се, че Кейт и Уилям са казали на Хари да носи нацистка униформа

Според Page Six, Хари се обадил на Уилям и Кейт Мидълтън и ги помолил да изберат неговия костюм. Те ясно изразили чувствата си. 

"Обадих се на Уили и Кейт, попитах какво мислят. Нацистка униформа, казаха те", пише Хари и добавя, че е пробвал костюма пред тях."

Меган казала на Кейт, че има "бебешки мозък"

Според анонимен източник на Daily Mail е имало спор относно времето на репетицията на сватбата и роклите на цветарките, коет е разстроило Кейт. Меган казала, че Кейт вероятно има "бебешки мозък" заради хормоните. Това предизвикало огромен скандал, тъй като на Меган било казано, че не е достатъчно близка със снаха си, за да обсъжда хормоните ѝ и това не бил начинът, по който хората разговарят помежду си в кралското семейство.

Хари се страхувал, че Камила ще бъде зла мащеха

В книгата той си спомня срещата с бъдещата си мащеха, като я сравнява с инжекция, казвайки си: "Затвори очи и нищо няма да усетиш". Очевидно Хари и Уилям са молили баща си да не се жени за "другата жена", защото са се притеснявали, че тя ще бъде "зла мащеха".

Хари адресира слуховете за баща си

По-точно, че истинският му баща е инструкторът по езда на принцеса Даяна Джеймс Хюит, с когото тя е имала връзка. Въпреки че Хари отбелязва, че майка му не се е срещнала с майор Хюит дълго след неговото раждане, той допълва, че крал Чарлз ровил дълбоко в темата.

"Татко обичаше да разказва истории и това беше една от най-добрите в репертоара му. Винаги завършваше с изблик на философстване… Кой знае дали наистина съм принцът на Уелс? Кой знае дали изобщо съм ти истински баща?. Той се смееше, въпреки че това беше забележително несмешна шега, като се има предвид слухът, който циркулира точно тогава, че истинският ми баща е един от бившите любовници на мама: майор Джеймс Хюит. Една от причините за този слух беше пламтящата рижа коса на майор Хюит.", допълва Хари.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay