Холи Бери се развежда за трети път

Актрисата слага край на брака си с френския си колега Оливие Мартинес

Холи Бери се развежда за трети път

Явно Холи Бери и Оливие Мартинес наистина имат непреодолими различия, защото се развеждат след 2-годишен брак, от който имат един син. В бракоразводните си документи двамата посочват именно непреодолимите различия като мотив да сложат край на брака си.

Това ще бъде трети развод за актрисата, която има зад гърба си два брака - със спортиста Дейвид Джъстис и с музиканта Ерик Бенет.

Двойката излезе с общо изявление относно раздялата си, като заяви, че все още се обичат и уважават, но продължават живота си по различни пътища. "Тежко ни е да съобщим, че взехме решение да се разведем. Продължаваме напред с много обич и уважение един към друг и ще се фокусираме над сина си и това, което е най-добро за него. Пожелаваме си един на друг само и единствено щастие.”

Холи се запозна с Оливие малко след раздялата си с модела Габриел Обри, с когото е заедно в продължение на 5 години и от когото дори има дете. Двойката Бери-Мартинес сключва брак през 2013 година, а скоро след това се ражда и вече 2-годишният им син Робърт.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay