Седмичен хороскоп за 21 - 27 септември 2015

Вижте каква ще бъде новата седмица

Седмичен хороскоп за 21 - 27 септември 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Седмицата ще бъде изпълнена с емоции от целия спектър. Подгответе се психически за предстоящите вълнения, за да не се окажете изненадани и объркани. Нещата ще се придвижват в положителна посока, дори и сега да не ви се струва точно така.

Телец
Всичко идва, за да си отиде, но преди това оставя определени уроци. С такива емоции ще започнете седмицата. Завършекът ѝ ще бъде доста по-позитивен както в професионалната сфера, така и на лично ниво. Удовлетворението е гарантирано.

Близнаци
Имайте повече търпение и правилните хора ще дойдат в живота ви. Недейте да се вкопчвате в мисли и идеи, защото така ви се струва най-безопасно. Разчитайте повече на себе си и не мислете за миналото и за пропуснатите възможности.

Рак
Седмицата обещава да бъде изпълнена със спокойствие и душевен мир. Най-сетне ще успеете да се отпуснете и да се насладите на малко време, прекарано с най-близките ви хора. Ще го оцените и ще разберете каква огромна нужда сте имали от тях.

Лъв
Не прибързвайте с действията си и се пазете от хора, които не са особено искрени с вас. Не се тревожете, ще ги познаете веднага и трябва да ги премахнете от живота си. Ще се радвате на вниманието на срещуположния пол, което ще ви поласкае.

Дева
Спрете да премисляте внимателно всеки свой ход и започнете да бъдете по-настъпателни в действията си. Безцелното пилеене на време няма да реши нито един проблем. Стегнете се и бъдете по-отговорни, за да успеете.

Везни
Предстои ви интересна седмица, изпълнена с много контакти и лични срещи. Може би усещате нов сърдечен трепет, но бъдете внимателни и не се изкушавайте толкова лесно, за да не бъдете наранени. Изградете основите на взаимно доверие и едва след това действайте.

Скорпион
Нищо не е такова, каквото изглежда и този факт ще ви изнерви до краен предел. Чакането ви изморява, но понякога си заслужава. Бъдете по-търпеливи, анализирайте ситуацията спокойно и ще откриете верния път. Краят на седмицата е изпълнен с радост.

Стрелец
Затрупани сте с работа и дори през почивните дни ще ви бъде трудно да мислите за нещо друго. Излезте с приятели и се отпуснете, защото работата няма къде да избяга. Споделете тревогите си с някой близък, за да ви олекне. Ще получите ценен съвет.

Козирог
Тази седмица е наложително да бъдете оптимисти, за да не се сринете напълно. Нещата невинаги вървят по план, но нищо не е непоправимо. Стиснете зъби и вложете цялата си сила, за да се справите с напрегнатото положение.

Водолей
Седмицата започва обещаващо и  завършва още по-добре. Радостта ще струи от вас и всички ще го забелязват. Главният виновник за това е любовта, която е кацнала блажено на рамото ви. Внимавайте да не излетите прекалено нависоко.

Риби
Седмицата ще бъде успешна, но и напрегната. Действайте смело, отговорно и спокойно и няма да има за какво да се тревожите. Оставете си време и за почивка, защото в края на седемдневието ще имате нужда от едно хубаво презареждане.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay