Как да достигнете до смесен оргазъм?

И какво представлява той

Как да достигнете до смесен оргазъм?

Говорим ви често за оргазмите и за това как те да станат по-добри, защото винаги има нужда от това. Още повече, знаем, че ние, жените, се възбуждаме и стигаме до оргазъм малко по-трудно. Ето защо оргазмите са ни любима тема. А и когато се работи нещо да стане по-добро, то наистина има шанс да стане по-добро. 

Този вид оргазъм се постига чрез едновременно стимулиране на различни ерогенни зони по едно и също време. Той е много по-интензивен от клиторния, маточния или вагиналния.

За да достигнете до него, се изисква да познавате много добре телата си с партньора си. 

Например, клиторът - този женски орган, на който се обръща твърде малко внимание. Не е достатъчно мъжът само да го погали с пръсти.. Той трябва да го разучи отвътре и да се разходи навсякъде из него, за да открие дълбината на мощното сексуално желание и да разпали жаравата във вас. 

За да достигнете до този оргазъм, трябва да имате търпение, желание и палави ръце (и език), които биха отишли навсякъде. 

Един от начините да достигнете до смесен оргазъм, е използването на секс играчки. Използвайте ги под различен ъгъл и то точно в този момент, в който напрежението ескалира.

Опитайте се да задържите избухването, колкото се може повече, за да бъде оргазмът наистина мощен!

След като достигнете до него, ще усетите как мускулите се свиват по цялата дължина на вагината, което говори за силата на смесения оргазъм. 

Експериментирайте и се забавлявайте!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay