Как да станете богиня на оралната любов

Как да станете богиня на оралната любов

Често се притесняваме да говорим на тази тема, но трябва да признаем, че оралните ласки са си съществена част от секса. Особено любим за мъжете, оралният секс може да достави удоволствие, което не може да се сравни с класическото проникване.

Пък е има нещо много вълнуващо в това партньорът ни бъде изцяло под нашия контрол. Разбира се, всеки мъж има различни предпочитания, но за повечето оралните ласки са на почит и са основен начин да възбудим мъжа. 

Но как да разберем дали се справяме наистина добре там долу? Дори и да сте много добри, винаги има какво ново да научите. Така че, ако искате да станете кралица на орлания секс, то ви съветваме да прочетете следващите редове!

Мъжете обичат този тип внимание, защото им доставя удоволствие без да има нужда да правят каквото и да било. Да не забарвяме и визуалният момент, който им предоставяме. Те си умират за това!

Разбира се трябва да уточним, че никоя жена не е длъжна да го прави, ако това и доставя силен дискомфорт. Ако сте с правилния човек до себе си, той ще ви разбере и няма да настоява.

И така, този толкова интимен акт на удоволствие трябва да бъде разнищен из основи. Ето как да станем по-добри, не, не - най-добрите!

Покажете ентусиазъм

Това, че сама поемате инициативата да му доставите удоволствие наистина ще го побърка. Нещата не трябва да се случват насила. Покажете му, че искате да го направите и вече цялата работа ще е наполовина свършена.

Удобна поза

Нищо не може да развали преживяването от неудобната поза. Уверете се, че сте се позиционирала по начин, по който няма да получите болки във врата още в началото.

Зрителен контакт

Колкото и да вие е срам той да ви гледа, докато... сещате се, то зрителният контакт е в основата на всичко. Мъжете обичат да гледат как жената им доставя удоволствие.

Попитайте го какво му харесва

Това ще му покаже, че наситина ви интересува как да го задоволите. А и ще ви помогне да разберете какво точно да правите, за да се почувства той по-добре по време на акта. Ако се смущава да говори, може да ви насочва с действия.

Включете ръце

Това, че оралната любов се изпълнява предимно с устни, не означава, че цялата отговорност се пада на тях. Те предоставят достатъчно овлажняване, докато ръцете могат да предложат по-добро захващане. Можете да използвате ръката си като обгърнете с нея пениса, след това да я свържете с устните си, движейки ги нагоре надолу.

Слюнката е ваш приятел

Да, може и да звучи много гнусно, но доброто овлажняване е пътят към добрия орален секс. Все пак не прекалявайте, защото може д стане прекалено хлъзгаво и това да затрудни движенията. 

Езикът

Той трябва да бъде отпуснат по време на оралната игра. Можете да използвате върха на езика си на върха на пениса. Там има най-много нервни окончания, така че не пренебрегвайте тази част.

Представете си, че ближете сладолед

Движенията от горе на долу са идеални, използвайки устните и езика си по ствола, преди да стигнете до съществената част. Съспенсът ще го подлуди.

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay