Какъв секс да правим според това какви проблеми във връзката имаме

И не само във връзката

Какъв секс да правим според това какви проблеми във връзката имаме

За всеки проблем си има секс поза! Да, сексът сдобрява и още как! Разбира се, ако не се карате, също трябва да правите много секс, но, ако имате определени противоречия, научете как да ги премахнете по най-приятния начин..

Ако постоянно се карате

Караниците между партньорите са нещо напълно нормално и дори поддържат огъня. Специалистите препоръчва в такива случаи да правите груб и интензивен секс! Можете дори да приложите елементи от садо-мазото. Така ще си го "върнете" на партньора си!

Ако се чувствате отегчени във връзката ви

Ако вече отношенията ви са започнали да стават банални, може би трябва да разнообразите сексуалната игра! А ако по принцип я пренебрегвате, задължително трябва да я включите, защото тя е способна да възпламени не само сексуалния ви живот!

Не можете да спите..

Ако имате проблеми на работа и те пречат на съня ви, най-добрият начин е просто да правите секс и да изпитате оргазъм. Той действа като естествено приспивателно. Най-добрите пози в случая за получаване на оргазъм са интимната мисионерска поза или секси лъжички.

Ако сте стресирани на работа

Правенето на секс преди да отидете на работа ще ви помогне по-лесно да понесете работния ден, колкото и натоварен да е той. Ако знаете, че ще имате много задачи, то нека сексът е още по-интензивен!

Имате или нямате проблеми, правете по-често секс! Той само помага!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay