Предимствата на секса през зимата

Ето защо трябва да наблегнете на ласките през зимата

Предимствата на секса през зимата

Точно както настроението ни се променя със смяната на сезоните, така и сексуалното ни желание се променя. Експертите казват, че двойки са склонни да правят повече секс през зимата, отколкото през останалите сезони. Това се дължи на желание, свободно време и скука. През зимата хората нямат какво да правят, затова са по-склонни да правят секс. През зимните месеци връзката с партньора ви укрепва, защото прекарвате повече време заедно, и то вкъщи.

Освен основните ползи от секса, които всички знаем, днес ще ви представим ползите от секса, когато навън е студено.

  1. Освобождаването на ендорфини

    През зимата хората изпадат в депресия, нямат желание за нищо, искат да спят повече и т..н. Ако и вие сте в такова мрачно настроение, решението е секс. По време на секс се освобождават ендорфини, които помагат на хората да са щастливи.

  2. Сексът повишава имунитета ви

    Изследвания показват, че сексът повишава имунитета и ви предпазва от болести. Правете повече секс, за да не бъдете тормозени от грипове през цялата зима.

  3. Сексът намалява стреса

    Тази полза от секса не е сезонна, важи за цялата година. Но когато навън е ужасно студено, двойките са по-склонни да се отдадат един на друг. Сексът отпуска дихателната и нервната система и регулира нивото на стрес. Ако ви предстои важна среща или изявление, за което се притеснявате, най-сигурния начин да се отпуснете е това.

  4. Сексът допринася за пълноценен сън

    Заспиването през зимата е малко по-сложно. Обикновено се събуждаме нощем със запушен нос или болки в гърлото, защото въздухът е прекалено сух. Самото заспиване е изключително трудно. Решението е оргазъм преди лягане.

  5. Мъжете мислят за секс повече през зимата

    Ако забележите по-голямо желание в половинката си, сезонно е! Мъжете имат по-голямо желание за секс през зимните месеци. Това може би е резултат от факта, че носим повече дрехи, по-малка част от тялото ни е на показ, за разлика от лятото. Каквато и да е причината, можем само да се радваме!

    Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay