Пътеводител на "пръскащия" оргазъм (18+)

За много хора нe числото 42, а думичката "squirt" e смисълът на живота, вселената и всичко останало

Пътеводител на "пръскащия" оргазъм (18+)

Squirt. В английско-българския речник е лесно: "бликам, струя, изхвърлям струи". Ако говорим за употребата на кратката думичка в сексуалния жаргон обаче, тя поражда хиляди спорове. 

Най-общо казано, "squirting" оргазмите са онези върхове на дамското удоволствие, при които жената еякулира - от половите ѝ органи се изхвърля солидно количество течност. Оттам нататък са споровете. Има хора, които смятат, че това не е никаква еякулация, а обикновено уриниране. Други са убедени, че надарените с такава способност щастливки се срещат изключително рядко. На принципа "Гроздето е кисело" (или по-точно - "Хич ме няма в сексуалната област") трета група мъже и жени твърдят, че биха се почувствали ужасно погнусени/засрамени, ако в леглото им се случи подобно нещо.

Всичко това са пълни абсурди. Според учените, пръскащата субстанция е прозрачна, не е урина, не е и вагинална течност, а се произвежда от "женската простатна жлеза". Тя или се намира в непосредствена близост до прословутата G-точка, или двете са едно и също нещо. Присъстват в анатомията на всяка дама, така че причината тя да не е способна да еякулира може да е свързана единствено с орган в другия край на тялото ѝ - мозъкът и оформилото се в него отношение към секса.

Учените ги твърдят всички тези работи, но не са единодушни по нито една тема. Винаги ни е било чудно, как при толкова много знания по света, точно пък въпросът за нашето удоволствие остава неизяснен. Както и да е. Твърдо решени да стигнем до течната истина, преценихме, че ще е най-добре да се обърнем към "можещите", вместо към "знаещите".

Ето какви съвети, изпитани и практични, дадоха самите "squirt-ърки" и техните "рицари на удоволствието". За всички, които искат, но все още не са успявали.

Пътеводител за Нея:  
- Не си мислете, че при вас няма да се получи. Има много малко жени, които по принцип си свършват с еякулация, без специални усилия за това. Други споделиха, че за първи път им се е случило на 26, дори на 29 години - защото партньорът им е знаел как точно да го направи.

- Поговорете с Него. Първо, така ще го вдъхновите да се информира и постарае. Второ, ще се убедите, че наистина би искал това и ще приспите притесненията си, свързани със срамуване. Повечето мъже се възбуждат само при мисълта, че партньорката им може да се "изпразни".

- Изберете момент, след който няма да имате спешна работа. Тези оргазми са разтърсващи, може да се "гърчите" дълго. След това е твърде вероятно да се чувствате толкова изтощени, сякаш не сте правили секс, а сте замествали за няколко дни Сизиф в бутането на камъка.

- Подложете си хавлиени кърпи. Количеството изхвърлена течност може да е по-скромно от онези в "образователните" филмчета, но със сигурност ще е достатъчно за образуването на прозрачна локвичка. Някои дами казаха, че пръскат толкова много, че им се налага да ползват непромокаеми подложки за бебета.

- Отпуснете се, отпуснете се, отпуснете се!

- Преди да достигнете върха, ще имате усещане като преди уриниране. Не трябва да се спирате и страхувате - не е това. Последвайте смело поривите на тялото си, а за да се чувствате по-сигурни, можете да минете през тоалетната преди да започнете акта.

- Не подхождайте с грандиозни очаквания. "Squirting" оргазмите са осезаемо по-силни и по-различни от останалите, но докато някои жени ги сравняват с рая небесен, други си остават с предпочитания към клиторните удоволствия. 

- След като се успокоите от разтърсващото изживяване, пийте вода, за да не се обезводните.

- Щом вече сте се уверили, че го умеете, можете да опитвате да стигате там и без специално внимание от страна на мъжа. Най-лесно става, ако пенисът му е в подходяща за стимулиране на G-точката форма (тип "банан") или ако вие се качите отгоре, за да се движите по необходимия начин (поза "ездачка"). Разбира се, редовните тренировки на вагиналните мускули също могат да ви бъдат от полза. 

- Омъжете се за човека, който умее да ви достави "squirting" оргазъм! Не се шегуваме - наистина чухме такъв съвет. Е, според нас това не може да бъде единственият критерий, но се оказа, че няколкото "можещи" дами, с които си поговорихме, са се обвързали трайно с въпросните господа. Дали е случайност?

Пътеводител за Него:
-
 Говорете с вашето момиче по въпроса. За пореден път я уверете, че течността при еякулация не е урина и че нищо, което излиза от тялото ѝ, не би могло да ви се стори неприятно. В същото време не я карайте да се чувства така, сякаш сексуалното ви удоволствие зависи само от успеха на "пръскащото" начинание.

- Започнете упражнението чак, когато дамата е достатъчно възбудена и навлажнена. Ако прецените, можете да използвате и допълнително лубрикант.

- Поставете във влагалището ѝ средния и безименния си пръст - така, че дланта ви да сочи нагоре. Няколко сантиметра навътре ще усетите топчест участък - G-точката. Точно нея трябва да стимулирате. Джижението е от типа "Ела насам", само че с двата пръста (или, както се изрази един от нашите събеседници - "горе-долу онова, което Спайдърмен прави, за да си пусне паяжината"). Може да сменяте интензитета от време на време, но като цяло трябва бързо и силно да удряте точката. И като казваме "удряте", точно това имаме предвид. Вялото потупване едва ли ще накара момичето ви да се гърчи от удоволствие.

- Ако сте като Наполеон и ви бива да вършите няколко неща едновременно, има два чудесни начина, по които да си помогнете и да увеличите прекрасното усещане на партньорката си. Със свободната ръка може да натиснете областта между пъпа и интимната ѝ област. Така ще засилите въздействието върху G-точката, което упражнявате отвътре. А едновременната стимулация и на клитора с език би била най-идеалното решение.

- Колкото повече се доближава момичето ви до "squirting" оргазма, толкова по-набъбнала ще става G-точката. Достигането до върха обаче може да отнеме доста време. Заредете се с постоянство и се молете ръката ви да не отмалее.

- Преди да свърши, дамата вероятно ще си помисли, че е на път да уринира и ще се опита да задържи "експлозията". Уверете я, че подобно нещо няма да се случи и я насърчете с еротичните фрази, които най-много харесва.

- Когато заветният миг настъпи, контракциите вероятно ще ви изхвърлят от влагалището. Оставете тялото ѝ да се успокои, но ако след това и двамата имате сили за още, горещо ви го препоръчваме. В случай, че решите да продължите с описаните действия, твърде вероятно е да подарите на дамата много последователни, разтърсващи и "пръскащи" оргазми. А това ще донесе върховно удовлетворение и на двама ви.

Това е от нас. Останалото оставяме във ваши ръце и други части от тялото. Не забравяйте: основното е да забравите всички задръжки и мисли за "гнусни и срамни" неща в секса. Експериментирайте, но без да си поставяте задължителна крайна цел!

1255 66
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 11.03.2017|18:51
Вибратор за Скуирт Оргазъм http://www.sex-erotika.com/vibrator-squirt-jenski-orgazam
7
Не е посочен 16.12.2013|04:46
dai mi telefon fb ne6to.....;;dd;d<3
6
Не е посочен 11.09.2012|15:36
http://iq.tochica.com/r/2099/ ---- Тествайте Вашето IQ :)
5
Не е посочен 05.09.2012|13:41
всичко зависи от партньора,ако иска винаги се получава,важно е да не бърза...
4
Не е посочен 28.06.2012|16:31
на мен ми се е случвало 2 пъти и наистина е толкова хубаво колкото го описват :))
3
Не е посочен 25.06.2012|10:50
на мен лично никога не ми се е случвало,но приятелка ми е разказвала,че наистина е нещо невероятно,много бих искала да го изпитам,но не знам дали ще имам този късмет!
2
Не е посочен 22.06.2012|18:32
Мисля, че преди много време бях чела някъде, че този вид "свършване" е възможно само при някои жени. Все гледах на тях като на някакви късметлийки :))
1
Не е посочен 22.06.2012|17:50
Интересна статия:) Насърчаваща:)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay