Секс рекордите

Вижте какви секс рекорди поставят хората по света

Секс рекордите

Най-големият бордей е построен в САЩ. Още през 1899 година по крайбрежието на Сан Франциско е бил вдигнат публичен дом с 450 стаи. Той се нарича "Нимфа". Този рекорд още не е подобрен. Първият пък публичен дом гостоприемно бе отворил врати в древна Елада през 549 година до нашата ера. Инициатор бил античният мъдрец Солон. Впоследствие местата, където се трудили хетерите, са разпространили за нула време.

Най-много полови актове за едно денонощие е направил порноактьора Джордж До, който задоволи 55 жени за един ден. От страна нежния пол рекордьорката е колежката му Лиза Спаркс, която за един ден се отдала на 919 клиенти. Рекордът бе установен през 2004 година. Преди това постижението се държало от любителката на оргиите с артистичната фамилия Хаустън, за която се твърди, че е зарадвала 620 мъже за 10 часа – и това станало през 1999 година. Историята обаче познава и по яки постижения – на дъщерята на римския император Август Юлий – през целия си живот нимфоманката е преспала с 80 000 мъже. Това се сторило твърде много дори за развратния Рим и тя била изпратена на остров Пандатерия – по-далеч от цивилизацията.

Най-продължителният полов акт е извършен с участието на порноактьорката Мей Уест. В дневниците си тя написала, че процесът продължил цели 15 часа. Въпросното чудо било извършено извън снимачната площадка, затова няма и потвърждения за този рекорд. Макар нейният партньор да потвърди, че наистина така е било и дори той самият се изненадал от издръжливостта си.

Най-късият член достига 2,5 сантиметра. Лекарите обаче спорят, че подобен рекорд изобщо е възможен. Според тях в този случай изобщо няма пенис, а само една главичка, прикрепена към мястото, където трябва да е истинският орган.

40-годишният американски актьор и сценарист Джон Фалкон се гордее със своя полов член. Във възбуденото състояние той достига 34 сантиметра и това е най-дългият регистриран пенис в света.

12-годишно китайско момиче стана притежателка на най-голямата гръд, дарена ѝ от природата – всяка от двете гърди тежала 10 килограма. Само че тази физиологическа "щедрост” на майката природа направила момичето нещастно, тя не е имала приятелки и имала големи проблеми със здравето.

Най-големият нудистки плаж се намира във Франция – провинция Лангедок. Той се нарича Domaine de Lambeyran и в хубави дни е почти запълнен с голи тела. А площта му е 3,4 квадратни километра.

Хирургът, извършил най-много операции за смяна на пола, се казва Стенли Байбър. Благодарение на ръцете му 3000 мъже станали жени, а 304 дами се въоръжили с мъжки полови дадености и попълнили редици на силния пол.

Най-голямата колекция на порнографията се намира в Института за изучаване на сексологията в Сан Франциско. В нея има около 80 000 книги и 150 000 филма. Към това трябва да се добавят и безбройните плакати, игрални карти и други порнографски джунджурии – общо взето, дори и най-капризният еротоман ще има какво да разгледа. Колекцията се събира с чисто научни цели.

Първият вибратор бил парен. Изобретен е от доктор Джордж Тейлър през 1869 година за борба с женската истерия. Още тогава са знаело, че половият акт е най-ефективната терапия за женските капризи.

Най-скъпият сутиен с името Red Hot Fantasy е създаден от американската фирма Victoria Secret. Той щедро е украсен с мъниста от рубини и брилянти и цената му е 15 милиона евро. А най-големият сутиен според Книгата на рекордите Гинес е изделието на японската фирма Triumph Japan LTD. Той е произведен през 1990 година и размерът му е 24 метра в диаметър.

Най-скъпият порнофилм за всички времена се смята "Калигула" от 1980 година. Цената му е 17 милиона долара. Най-скъпият еротичен филм е "Шоугърлз" от 1995 година – 84 милиона долара. Най-печелившият обаче е "Дълбоката глътка" от 1972 година – за снимането са били похарчени 22 000 долара, но печалбата е била 5 пъти повече.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

8 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay