Секс хороскоп за декември!

Секс хороскоп за декември!

Ако се чудите кого можете да целунете под имела този сезон... вариантите са много, тъй краят на годината май се очертава като страхотен екшън.

Започваме декември с Венера, планетата, която управлява нашия любовен живот и желания и Марс, планетата, която управлява конфликтите и действията в пряка опозицияТова може да доведе до някои сериозни кавги, но само, ако го позволите. Внимавайте какви съобщения изпращате и към кого отправяте критики. Юпитер, планетата на експанзията, е в огнения Овен, започващ на 20-ти, последван от зимното слънцестоене и сезона на Козирога на 21-ви. Очаквайте да се върнете към хората и нещата, които обичате този месец и да направите равносметка кое работи и кое не, особено когато става въпрос за романтика. Какво означава това за вашата зодия? Нека разберем:

Овен

Необвързани: Емоциите са ви нагорещени, особено около пълнолунието на 7-ми - моментът не е подходящ за първа среща! Останете си вкъщи и погледайте малко телевизия.

Във връзка: С планетата на експанзията Юпитер, която се премества във вашия знак на 20-и, всичко в дългосрочен план за вас е важно. И, разбира се, това може да доведе до някои важни разговори с вашия любим. Отделете време, за да научите за техните планове за бъдещето и дали съвпадат с вашите.

Телец

Необвързани: Дръжте очите си отворени, защото има много възможности за зимна забежка пред вас. Изяснете си кого търсите и какви пречки може да поставите по пътя си. Когато изчистите ума си, никога не знаете кой може да изскочи в орбитата ви!

Във връзка: Пригответе се за много натиск в началото на този месец. Можете да проверите баланса на силите във вашето партньорство и дали получавате това, от което се нуждаете от вашия любим и обратно. Не се страхувайте да водите тежки разговори. Прозрението и сексът за сдобряване ще си заслужават! До края на месеца вие и вашият партньор ще бъдете жизнени, докато се отправяте към продуктивния сезон на Козирога.

Близнаци

Необвързани: Когато Венера се премести в Козирог на 10-ти, може да откриете, че жадувате за интимностВъпросът е как можете да стигнете до място, където сте комфортно уязвими? Отделете време за дневник и вижте какво ви е в ума в момента. Ако смятате, че е подходящо, споделете най-съкровените си мисли с хората, които обичате. Никога не знаете на какво специално внимание може да обърне внимание някой.

Във връзка: Възможно е да не се чувствате чути от партньора си, което може да причини всякакви проблеми. Сега, въоръжени с Марс и Луната във вашия знак, е време да се захванете с този проблем. Пуснете всичко навън и кажете на партньора си как се чувствате. Ще влезете в сезона на Козирога (и този досаден ретрограден Меркурий) в по-добро подравняване, ако го направите.

Рак

Необвързани: Ако знаете кой сте и къде отивате, няма да е трудно да намерите някогоТака че изяснете целите и идентичността си! С настъпването на сезона на Козирозите, сега е идеалното време за размисъл. Избутайте старите модели и ще бъдете възнаградени! Просто дръжте очите си отворени... човекът, когото търсите, може да е точно в любимото ви кафене.

Във връзка: Вие и вашият любим вибрирате на една честота в началото на месеца и можете да благодарите на Венера в Стрелец за това. Двамата подобрявате нещата около и преглеждате списъка си със задачи, което е страхотно. Отделете втората половина на месеца, за да се насладите на упоритата си работа! Животът, както повечето други неща, е на приливи и отливи.

Лъв

Необвързани: Венера е във вашия дом на романтика през първата третина от месеца, така че се възползвайте от силната си любовна енергия! Облечете елегантна рокля и любимите си парти обувки, защото се чувствате по-социални и привлекателни от всякога. Докато Венера премине в Козирог на 21-ви, може да почувствате желание да се обвържете... така че дръжте очите си отворени за тези потенциални ухажори.

Във връзка: Времето е подходящо да излезет с вашия любим! С Венера, планетата, която управлява любовта, във вашия дом на романтиката през първата третина от месеца, вие ще почувствате любовта и обожанието, които копнеете от вашия партньор. Изберете забавен ресторант или клуб и се подгответе за епична вечер. След това, до края на месеца, Венера ще се премести в съзерцателния Козирог, така че очаквайте някои по-дълбоки разговори.

Дева

Необвързани: Венера, планетата на любовта, сега е в част от вашата карта, която се занимава с личното ви пространство. Не се страхувайте да прекарате една нощ сами, особено в началото на месеца. Когато слънцето се премести в Козирог на 21-ви, вашият дом на романтиката ще получи свята възможност да блесне. Правете това, което обичате, с когото обичате, а останалото ще си дойде на мястото.

Във връзка: Може да желаете малко време насаме в началото на този месец! Дори и най-добрите партньори се нуждаят от време за презареждане. С Венера в част от вашата карта, която се занимава с вашия вътрешен свят, може да ви трябва известно време, за да обмислите мястото си в живота. Извадете дневника и опишете състоянието на връзката ви за няколко минути. Ако ви се иска, споделете го с партньора си! Може да се изненадате от прозренията, които получавате.

Везни

Необвързани: Човекът, когото търсите, е по-близо, отколкото си мислитеПросто го подминавате. С Венера (вашата управляваща планета) в огнения Стрелец този месец нещата се нагряват. Отделете време да поговорите с този сладък бариста или с момчето, което винаги виждате в парка за кучета. Никога не знаете къде можете да намерите значима връзка!

Във връзка: С празниците в разгара си, може да бъде изкушаващо да се съсредоточите върху всичко, което трябва да направите. Но не позволявайте на вашия любим да падне в дъното на списъка! Отделете малко време, за да посетите някой от любимите си ресторанти или да прекарате една вечер в театъра. Важно е да сте сигурни, че вашият партньор знае, че е ценен, дори в суматохата на празниците.

Скорпион

Необвързани: Обърнете внимание на това как се отнасяте към хората около вас - както към вашите близки, така и към непознати. Вие сте под известен стрес в момента, тъй като пълнолунието поражда всякакви парични несигурности, но това не означава, че трябва да изтласквате хората. Дръжте очите си отворени за поведението си и за някой специален човек, който може да ви привлече този месец.

Във връзка: Привличането, подчертано във вашата дом на финансите този месец, може да се отрази във връзката ви, но можете да използвате тази енергия в своя полза. Равномерни ли са финансите във вашето партньорство? Или винаги плащате за коктейли, кафе, вечери и сметки? Ако е последното, говорете. Ретроградният Меркурий на 28-и ще ви направи смели и готови да поемете трудни крачки. Така че давайте!

Стрелец

Необвързани: Пълнолунието в Близнаци е във вашия дом на партньорствата, така че определено дръжте очите си отворени! Възможностите за любов и връзка са много. А с Венера във вашия знак за първите 10 дни от месеца? Не бихте могли да поискате по-подходящ момент, за да доведете специален човек в живота си. Флиртувайте и поканете любимата си на среща! Време е да преследвате това, което искате.

Във връзка: Може да откриете, че разглеждате различните партньорства в живота си този месец, което има смисъл, тъй като пълнолунието подчертава тази част от вашата карта. Отделете малко време, за да прегледате и интимните си партньорства. Чувствате ли се свързани с вашия любим? Или има някакво напрежение в отношенията? Уверете се, че сте отстранили всички оплаквания, за да можете да влезете в новата година на чисто!

Козирог

Необвързани: Докато преглеждате всичките си списъци със задачи и правите път за епичното си празнуване на рождения ден, дръжте ума си отворен за възможностиИма ли някой на работа, когото сте подминавали, защото не изглежда точно като вашия тип? Може би трябва да го погледнете по-отблизо. Ако искате да намерите любовта, важно е да разберете кого и какво търсите. Отделете време да го направите този месец!

Във връзка: Вие и вашият партньор имате нужда от бягство този месец, така че давайте! Дори просто да поставите телефоните си на "Не безпокойте" и да се сгушите под собственото си одеяло за през нощта, ще се изненадате колко подмладени и свързани ще се почувствате. Венера, планетата, която управлява нашия любовен живот, навлиза във вашия знак по-късно този месец, така че сладката енергия ще продължи да тече. Наслаждавай се!

Водолей

Необвързани: Има силна парти енергия поне през първите 20 дни от месеца, така че ѝ се насладете! Излезте с любимата си рокля или костюм с панталонАко не обичате да излизате и да пиете, поемете инициативата и направете свое парти. Запишете се за клас по салса или вечер за рисуване. Може да се появи някой, който ще промени живота ви!

Във връзка: Краят на годината е и чудесно време за размисъл, особено за Водолеите във връзка. Как вървят нещата с вас и вашия любим тази година? Ако имате време за това, отидете на усамотено мястоВижте как вървят нещата и баланса на силите във вашата връзка. С Марс в съседния въздушен знак Близнаци, няма по-добро време да съобщите вашите нужди!

Риби

Небвързани: Венера, която е знакът, който управлява вашия любовен живот, подчертава вашия дом на приятелството през по-голямата част от месецаТова е страхотен момент да помолите компания да ви уреди с някого! В свят на безкрайни възможности онлайн може да е хубаво да отидете на добра старомодна среща на сляпо. Комуникацията е от ключово значение и с пълната луна, която подчертава вашия дом на семейството, вие се чувствате много комфортно в собствената си кожа и позицията си в живота: Няма по-добро време да отидете там и да се срещнете със специален човек.

Във връзка: Комуникацията е ключова във всяка връзка и с пълнолунното затъмнение, което подчертава вашия дом на общуване, е време да проведете някои трудни разговори. Предстоят празници, които могат да бъдат меко казано стресиращи. Така че, изчистете всички останали проблеми във връзката ви - вие и вашият партньор ще излезете по-силни.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay