Сексапилните банани на Даутцен Крус

Какво е "секси" според немския модел?

Отдавна харесваме ангелчето на Виктория - Даутцен Крус. Според нас, тя е сред моделите, които просто са родени да рекламират бельо. Миналата година 27-годишната красавица стана майка, но и тя, както прочутата си колежка Миранда Кер, бързо влезе в перфектна форма.

Попаднахме на интересно интервю, в което Даутцен разказва какво според нея е "секси". Пред Fashionista моделът споделя, че намира за "секси”, когато хората работят със страст и амбиция, преследват целите си и не се страхуват от предизвикателствата.

На въпроса с кое произведение на Victoria’s Secret се чувства най-неустоима, Крус отговаря: "Червен сутиен и бикини. Чувствам се уверена, когато зная, че имам нещо невероятно секси под дрехите си."

Даутцен продължава да разкрива любимите си слабости и вече знаем, че според нея най-сексапилната храна, ако въобще има такова понятие, са бананите, а песента, която поставя в същата графа, е Sexual Healing на Marvin Gaye.

След като разбрахме предпочитанията на модела, нека се насладим на една от последните ѝ кампании, в които участва заедно с още куп красавици. Винаги сме обичали сцените зад кадър, защото точно там се крие есенцията на съвършенството, което виждаме в крайния продукт.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 14.05.2012|16:02
тази не ми е чак толкова красива
2
Не е посочен 14.05.2012|09:49
наистина са много секси мацките
1
Не е посочен 14.05.2012|09:16
хубави са,но ще стоят добре само на дами с голям бюст
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay