Сидни Суини за „Madame Web“: „Просто бях наета да играя в него“

Сидни Суини, една от звездите на "Мадам Уеб", разкри, че не се интересува особено от негативния отзвук след излизанто на филма.

Сидни Суини, която изигра ролята на Джулия Корнуол в "Мадам Уеб", каза пред Los Angeles Times , че не е обезпокоена от интензивните подигравки отправени към силно критикувания, филм не се трвожи от мненията, защото е избрала да поеме работата, независимо дали ще се окаже успех или провал.

Суини каза в интервю:

 Просто ме наеха като актриса в него, така че просто бях готова за това, което щеше да се случи", споделя тя в интервю.

Тези забележки идват, след като Суини се подигра с "Madame Web" по време на нейния "Saturday Night Live" по-рано този месец, като гордо наблегна на другите актьорски роли, с които е известна и напълно се отрече от най-скорошната си роля като супергероиня Спайди.

"Определено не сте ме видяли в Madame Web", допълва тя.

"Madame Web" спечели 51,5 милиона долара в световен мащаб, много под отчетения бюджет от 80 милиона долара. След опита от участието си във филм за супергерой, Дакота Джонсън каза, че скоро няма да се види да работи в подобна продукция.

"Никога преди не бях правил нещо подобно. Вероятно никога повече няма да направя нещо подобно, защото няма смисъл", каза Джонсън в интервю за Bustle.


 




0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay