Скъпи жени, гордейте се с телата си

Скъпи жени, гордейте се с телата си

Всекидневно си говорим за така популярното напoслeдък body positivity. Казано с други думи - да приемаме телата си такива, каквито са. Това обаче не означава, че все още сме дорасли, за да се разхождаме по улиците с косми по тялото. Много млади майки пък се притесняват от това да кърмят на публични места, защото все ще се намери някой сърдитко, който ще обяви този акт като отвратителен. Същевременно жената до него ще се разхожда с отворено деколте. И в това няма нищо лошо, разбира се. Тук говорим за човешко тяло - понякога секси, понякога не чак толкова, но все пак тяло, от което не трябва да се срамуваме, защото то е част от нас.

Скъпи жени, гордейте се с телата си

Не е тайна, че след като родим ние жените се сдобиваме с "украшения", които остават по телата ни за цял живот. И докато едни се срамуват да се покажат то бански, то други с гордост показват белезите, с които тялото заявява, че е дало живот. Защо тогава ни е толкова трудно да се приемем с всичките несъвършенства по тялото? Нима има перфектни хора?

Скъпи жени, гордейте се с телата си

Именно, за да ни демонстрира как не просто трябва да се приемем, а да се гордеем с това, което сме артистката Сара Шакийл създава провокативни фотографии, в които превръща стриите по себе си в истински произведения на изкуството. Не след дълго известни личности забелязват творенията ѝ и самите те получават своя снимка с бляскав завършек. Чрез изкуството си Сара помага на много жени по света да разберат, че телата им а прекрасни, независимо от обстоятелствата.

Скъпи жени, гордейте се с телата си

Благодарим на Сара, че ни вдъхва увереност и ни доказва, че не трябва да се срамуваме от нещо, което е част от нас. Именно заради своята откровеност артистката печели симпатията на хората и в момента може да се похвали с 1 милион последователи в Instagram. Дано все повече потребители се докоснат до нейното изкуство и разберат, че всички сме просто хора, които имаме нужда някой да ни вдъхне увереност и подкрепа.

Скъпи жени, гордейте се с телата си

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay