Спечели с Jenite.bg!

Общи правила на играта "Спечели с Jenite.bg"


За Играта

1. Същност на инициативата

Играта "Спечели с Jenite.bg" се провежда в сайта Jenite.bg, където, в продължение на 12 работни дни – от 16 до 31 юли включително, потребителите ще трябва да намират в статиите определена ключова дума, асоциирана с летния сезон.

Потребителите трябва да открият статия с ключовата дума, която ще е подчертана и ясно видима в текста, и да изпратят линк със статията на имейл igra@jenite.bg.

Всеки работен ден, чрез жребий на случаен принцип, екипът на сайта ще определя по един победител от изпратилите линк със статията, съдържаща ключовата дума за предишния ден и ще го награждава с бански или с козметичен продукт. В края на играта двама от всички участвали, пращали правилните статии всеки ден, ще получат утешителни награди от същия вид.

2. Правила и условия

Всеки участник в Играта "Спечели с Jenite.bg" е задължен да спазва описаните по-долу правила, а именно:

2.1. Всеки участник се съгласява, че приема правилата и условията на инициативата, не възразява срещу условията и правилата на инициативата, както и не може и няма да има материални и нематериални искания към организаторите на инициативата, освен тези, определени чрез правилата на Играта в частта "Награди".

2.2. Всеки участник може да участва по един път на ден в играта, като изпрати линк с текст, съдържащ ключовата дума, на имейл igra@jenite.bg. Определеният чрез жребий победител се съгласява, че доброволно предоставя исканите от организаторите данни за връчването на наградата /име, адрес, телефон или други лични данни/, както и че няма да предявява искове към организаторите, свързани с това. При сгрешени, неверни и неточни данни, дадени от победителя в Играта, организаторите не носят отговорност и не са страна при искове, предявени от потребителя във връзка с това. При разминаване на данните, посочени от участника в инициативата "Име на играта" в полето "Име и фамилия" и данните от представения документ за самоличност, организаторите на инициативата не предоставят конкретната награда на този участник.

3. Участници в инициативата

Участници в инициативата могат да бъдат всички ползватели на играта "Спечели с Jenite.bg", които приемат правилата и условията на инициативата и са на възраст над 18 /осемнадесет/ години. В инициативата нямат право да участват служителите на Jenite.bg, както и техните роднини.

4. Организатор на инициативата

Организатор на инициативата е Jenite.bg.

5. Победители

Победителят в Играта "Спечели с Jenite.bg" се определя чрез случаен жребий от всички отговорили правилно, във всеки работен ден от играта. В края на играта, на същия принцип, се определят и трима победители, които получават по една голяма награда.

6. Награди

6.1 Всекидневни награди – бански или козметичен продукт. Всекидневна награда в продължение на 12 работни дни се дава на потребител, избран чрез случаен жребий, теглен от екипа на Jenite.bg, сред всички, пратили линк към материал, съдържащ ключовата дума за предишния ден.

6.2 Утешителни награди. В края на играта, на 1 август, от всички потребители, изпращали верни линкове всекидневно в рамките на играта, чрез случаен жребий, теглен от екипа на Jenite.bg, се избират двама, които получават по една утешителна награда.

Примерни изображения на наградите може да видите тук.

13 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 17.07.2012|08:01
много интересна игра,ще се включа с удоволствие!
1
Не е посочен 16.07.2012|10:14
Играйте и ще спечелите!Който не играй,той не печели!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay