Стилът излиза евтино, ако имаш въображение

Старите дрехи с нов вид

Понякога свободните часове, прекарани вкъщи, могат да се превърнат и в креативен процес. Ако имаш стари, забравени от Бога тениски или потници, не ги осъждай на живот сред паяци в килера. По-добре си отдели малко време, пусни си любимия диск и виж как можеш да им вдъхнеш живот за нула време.

 

Старият потник с нова съдба

 

Ако обичаш разкрепостения външен вид и раздърпаните дрехи, то имаме точното вдъхновение за теб. Изрови от гардероба стар бял потник, знаем че всеки има такъв, и хващай ножицата. В долния край на гърба на дрехата направи малък резен. След това, с помощта на сръчните си ръце започни да раздърпваш нишките на дрехата, като внимаваш да не скъсаш някоя. Уникалният резултат идва, когато се получат толкова м ного взаимно свързани нишки, наподобяващи мрежите на паяк. И така, вече имаш нов главозамайващ рок вид, за който дори вокалистката на Roxette би завидяла.

 

А сега да съживим старите скъсани дънки 

 

Отново се върни до гардероба, но този път потърси дънките, които не си обличала сякаш от десетилетие. Макар да са били модерни в гимазията, което е било отдавна, те пак могат да имат своите звездни мигове. Просто ще сменят функцият а си и от прилепнали по тялото панталони, ще се превърнат в секси пола.   


Как да процедираш:

Отрежи краката на дънките, в зависимост от дължината, която желаеш. Сега обърни наопаки бъдещата секси дрешка и раздели частта между краката, за да се получи нещо подобно на пола. След това използвай остатъка от дънковия материал, за да запълниш получената празнота в средата. Ако обичаш по-шарени и цветни дрехи, можеш да използваш цветни конци, за да зашиеш. Безопасните игли по краищата пък са чудесно допълнение към експериментаторския ти вид.

12 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay