Огнено, дръзко, страстно - представлението на BURLESQUE DELUXE!

Изкушението като игра

Страст и еротика ще "обладаят" два български града в края на май, а именно Варна и София. Основната причина за това пламенно преживяване е BURLESQUE DELUXE турнето, което ще се осъществи на родна земя.

 

В обиколката ще вземат участие отново изпълнители от нашумялата френска трупа Neo Retro. Това са сексапилните изкусителки Lady Flo и Mademoiselle O, придружени от най-известните Бурлеска танцьорки в Англия, а именно Annette Kellow, Banbury Cross и Agent Lynch. Специален гост на представленията ще бъде уникалният Ben Mouling, познат на публиката от последното издание на Sofia Burlesque Revue през януари.

 

Ако случайно се питате какво точно представлява един Бурлеска спектакъл, то знайте че това е единствено по рода си представление. Изящност, жест, страст, изкушение... само с един поглед, само с едно изключително движение. Такова е изкуството на Бурлеска изкусителките, които карат човешкото същество да полудее от емоции. Облечени в съблазнителни корсети и жартиери с панделки, това са майсторките на страстната игра. Безспорно, спектакълът въздейства с огромната си мощ по начин, труден да се опише с думи. Това е магия... усещане, преживяване, емоция!

 

BURLESQUE DELUXE ще омагьоса късметлиите от публиката със следните изпълнения:

Lady Flo и Mademoiselle Ô

Палавите парижанки ще ни върнат в миналото. Обратно към началото на 20 в., когато берлинското кабаре и чарлстона господстваха, а най-незабравимото място за тези години беше сцената на световноизвестния Cotton Club.

Annette Kellow


Бурлеска танцьорката от дъждовен Лондон напомня на фаталните и страстни жени. Тя е огнена и опасна, със златистите си коси и изпепеляващ поглед ще побърка всички в залата, връщайки ги обратно към магията на 40-те.


Banbury Cross

 

Известна още като съвременната Мерилин Монро, Banbury Cross ще ни прати обратно към епохата на 50-те, Златните години на Холивудското кино и изпълненията, вдъхновени от вечната руса икона.
 

 

Agent Lynch

 

Тя е едно истинско James Bond момиче, което напомня за 60-те години на 20в. и манията по опасните игри и предизвикателствата.

 

За музикалното оформление на двете страстни вечери ще се погрижат "смъгларите" от The Smugglers Collective със своите Swing, Rock’n’Roll и Rhythm&Blues сетове. Те са и организаторите на уникалното събитие, като с лекота връщат назад във времето, сякаш наистина се намираме в различно измерение.

 

Ако желаете да станете част от горещия шоу спектакъл, то имате тази възможност на 20 май (петък) в Club Vintage 33 - Варна и на 21 май (събота) в Sofia Live Club. Билетите влизат в продажба на 29 април в мрежата на Ticketstream: Office 1 Superstore, M-tel, На тъмно, Orange, Техномаркет, както и на ticketstream.bg.

 

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay