23-ти Благотворителен базар на Международен женски клуб – София

Най-мащабното събитие на Международен женски клуб – София

23-ти Благотворителен базар на Международен женски клуб – София

Най-мащабното събитие на Международен женски клуб – София – ежегодният Благотворителен базар – ще се проведе на 3 декември, неделя, от 10:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. Благотворителният базар е едно от най-популярните събития в столицата, което повече от 20 години събира средства и ги дарява за различни каузи в България. Билети можете да закупите от мрежата на Ticket Portal.

Базарът обединява усилията на повече от 50 държави и техните култури, чиято цел е набирането на средства за множество български каузи – здравни, образователни, социални. Участници от десетки страни представят пред посетителите на Базара своите традиции, ръчно изработени сувенири, изкуство, музика и култура и автентичната си национална кухня. Благотворителният базар се реализира с подкрепата на представители на международната общност в България – посланици, представители на дипломатически мисии и техните семейства, компании, както и благодарение на многобройни сърцати доброволци.

Стандартните билети са на стойност 4 лв., а тези за студенти и пенсионери – 2 лв. Предлага се и специален дарителски билет (VIP пропуск) на цена от 20 лв., който предоставя достъп до церемонията за откриване на Базара с всички официални гости, както и специални подаръци от Международен женски клуб – София.

Както всяка година, така и тази, всички приходи от Базара ще бъдат предоставени за благотворителните инициативи и проекти, които Международният женски клуб – София подкрепя.

Повече за ежегодния Благотворителен базар

Повече за Международен женски клуб – София

Билети за събитието

Освен обикновените билети (на цена 2 лв. за ученици и пенсионери, 4 лв. за всички останали и безплатни за деца до 10-годишна възраст), вече има и специални билети дарения, които са на цена от 20 лв. и включват ранен вход за Базара в 9 часа и присъствие на церемония с официалните гости на събитието, бърз достъп навсякъде, чаша шампанско и специални подаръци.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay