Дийн и Дан Кейтън от Dsquared2: България е страхотна страна!

Световноизвестните дизайнери отпразнуваха 5-ата годишнина на марката в България заедно с Лили Иванова, Димитър Бербатов, Мария Бакалова, Галена и много други звезди

Дийн и Дан Кейтън от Dsquared2: България е страхотна страна!

Дизайнерите на световноизвестния бранд Dsquared2 – Дийн и Дан Кейтън, за първи път посетиха България по повод 5-ата годишнина на бутикa на марката у нас. Годишнината бе отбелязана с ексклузивно събитие, което се проведе в първото заведение в света, което носи името на Dsquared2 и е врата до врата с техния бутик. Събитието бе уважено от големи български звезди, сред които Лили Иванова, Димитър Бербатов, Мария Бакалова, Галена, Натали Трифонова, Михаела Маринова, Дара Екимова и други.

Популярните личности бяха първите облечени в най-новата колекция на Dsquared2 за сезон есен-зима 2023, която бе представена ексклузивно на събитието. Техните стилни визии затвърдиха репутацията на марката като източник на новаторски подход, смели решения и естетика.

"От самото начало знаехме, че трябва да се занимаваме с нещо творческо, а най-добрият начин да изразим себе си беше чрез дрехите и стила. Имахме късмета да превърнем мечтата си в работа и тази колекция е израз на постоянния ни ангажимент да разширяваме границите си и да даваме възможност на хората да изразяват личния си стил чрез нашите дизайни. Благодарим за сърдечното посрещане, България е страхотна страна с невероятни хора", казват Дийн и Дан Кейтън, главните дизайнери и основатели на модна къща Dsquared2.

Дийн и Дан Кейтън от Dsquared2: България е страхотна страна!

Новата колекция отразява визията на Dsquared2 за мода без предразсъдъци, която дава възможност на почитателите на марката да изразят своята индивидуалност чрез модата. Вдъхновена от ретро тенденциите и западните дизайнерски стилове, колекцията смесва разнообразните тийнейджърски стереотипи и съвременната увереност да бъдеш такъв, какъвто искаш да бъдеш. Линията се отличава със смели и контрастни комбинации – от якета с ресни, дънки със звезди на коленете, трикотажни потници с щампи и бродирани каубойски ботуши, до сатенени дантелени потници с байкър-яке или класически стилни пуловери с къси панталони.

Дийн и Дан Кейтън от Dsquared2: България е страхотна страна!

Днес Dsquared2 е една от водещите италиански модни къщи в света с големи магазини почти във всички световни столици. Този успех се дължи на дизайнерите на бранда Дийн и Дан Кейтън, които са носители на някои от най-престижните награди в модата и дизайна. Те постигат световен успех с марката след сътрудничеството си с Мадона и Бритни Спиърс, създавайки емблематични сценични облекла за тях. Dsquared2 привлича интереса и на известни личности като Бела Хадид, Бионсе, Кристиано Роналдо, Кристина Агилера, Джъстин Бийбър и други.

Дийн и Дан Кейтън от Dsquared2: България е страхотна страна!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay