Заразно добро попадение

Мила Йовович се завърна в Русия и изглежда зашеметяващо

Заразно добро попадение

Преди повече от 30 години Милица Йовович напуска тогавашния Съветски съюз, установява се в САЩ и след време "Страната на неограничените възможности" я превръща в световна звезда.

При други обстоятелства, човек би си помислил, че току-що разказахме живота на сбръчкана старица. Едва ли обаче някой не е чувал историята на Мила Йовович, така че всичко е ясно. Както е ясно, че актрисата с талант на дизайнер не изглежда остаряла и с миг. За пореден път го доказа, огрявайки руската премиера на "Заразно зло: Възмездие" с показаната ослепителна визия.

В момента дори не можем да се сетим за друга звезда, която би могла с лекота да облече такъв блещукащ и шарен тоалет, без да загуби и трошица от интелигентното си стилно излъчване. 36-годишната Мила определено умее това. Роклята с геометричните фигури е дело на елегантния лейбъл Reem Acra, а на снимката от фотосесията преди премиерата виждаме звездата с не по-малко пъстри и вдъхновяващи дрехи.

Чаровникът до прекрасната Йовович пък е режисьорът на "Заразно зло" - Пол Андерсън, който е също така и съпруг на звездата от филма си. Двамата се запознаха преди десетина години, снимайки първата част от серийната продукция. Както се вижда, премиерата на петата порция зло ги заварва все така усмихнати, щастливи и близки.

Мила/Милица бе така мила и многократно да изрази радостта си, че се завръща на родна земя (родна, доколкото в детството й Украйна бе част от СССР). По-рано тази седмица актрисата написа в една от социалните мрежи: "Сега отлитаме за премиерата в Москва! Ще бъде толкова прекрасно да се завърна в родината и да видя приятелите си!"

Благодарим на Мила за позитивното излъчване. Както и за това, че отново доказва - жените от Източна Европа са най-красивите на света!   

Заразно добро попадение

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 10.09.2012|10:47
Аз не мога да се сетя да съм я виждал азле облечена!
4
Не е посочен 10.09.2012|10:36
Изглежда много муиловидно! И на мен ми харесва това!
3
Не е посочен 10.09.2012|10:33
Наистина изглежда много добре!
2
Не е посочен 10.09.2012|09:28
Има нещо отблъскващо в тази жена,никога не ми е харесвала
1
Не е посочен 10.09.2012|08:36
Много хубаво тоалет е избрала Мила. Тя по начало си е много елегантна и чаровна дама. И доказа че освен красива манекенка може да бъде и добра актриса.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay