5 неща, които можете да правите по време на кафе паузата и да сваляте килограми

Отслабвайте, докато си почивате

5 неща, които можете да правите по време на кафе паузата и да сваляте килограми

Следобедната кафе пауза е повече от това да проклинате шефа си и да пиете ударна доза кафе. Това е една възможност да се доближите до желаните килограми. И нямаме предвид да пиете кафето си без сметана и захар, въпреки че и това ще бъде полезно.

Следвайте тези съвети и ще горите калории без да гладувате, ще вечеряте здравословна храна и ще вкарате хормоните си в ред.

  1. Хапнете следобедна закуска

    Обикновено към 3 часа започваме да огладняваме. Хапнете нещо малко и здравословно, преди да се огладнели наистина. Може да си вземете някакви солени бисквитки или кисело мляко. Тази мини следобедна закуска ще ви даде енергия, особено ако имате планове да тренирате след работа.

  2. Сърфирайте в интернет

    Ако ще останете в офиса по време на почивката, разгледайте някои здравословни ястия в интернет. По този начин може да се вдъхновите за приготвянето на здравословна вечеря или да планирате ястията за следващата седмица.

  3. Слушайте успокояваща музика

    Използвайте телефона си, за да си пуснете музика, която ви отпуска. Опитайте да медитирате. Дишайте бавно, засичайте времето на вдишване и издишване на таймера на телефона. Може да ви звучи абсурдно, че се отслабва чрез медитация, но е факт. Хората не осъзнават, че стреса пречи на отслабването.

  4. Планирайте тренировката си

    Оставете кафето на страна и използвайте почивката си, за да планирате тренировката си. Ако отидете на тренировка и предварително имате изготвен план, тя ще бъде много по-ефективна.

  5. Разходете се

    Кратките разходки през деня могат да изгорят много калории. Дори повече от тези, които ще изразходите за 30 минути във фитнеса. Освен това седенето по цял ден обърква хормоните, забавя метаболизма и прави отслабването много трудно. Дори да имате само 15 минути и да можете само да обиколите сградата, направете го!   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay